Connect with us

technokrata

Már a repülőn sem kell nélkülöznöd a WiFi-t

bitebird1

Dotkom

Már a repülőn sem kell nélkülöznöd a WiFi-t

Bitebird: hordozható 4G wifi hotspot segíti az utazás alatti netezést.

Az Air France-KLM egyre nagyobb hangsúlyt fektet az utasok szórakoztatására, ezért WiFi hotspottal bővitik a kínálatukat. Az Air France-KLM utasai a Bitebird névre keresztelt 4G wifi hotspot készüléket, ami már egy 50 eurós adatforgalmi kreditet is magában foglal, 55 980 Flying Blue mérföldért vásárolhatják meg a store.flyingblue.com oldalon.

bitebird1

A készülék egyébként 99.95 euróért is kapható. 30 eurós kredit 25 euróért tölthető fel a hotspotra, 50 euró adarforgalom pedig 40 euróba kerül majd. A nagyobb adatcsomagért (130 euró) pedig 100 eurót kell fizetni.

A Bitebird hotspot készülék a jelszóval ellátott SIM kártyának köszönhetően privát, és biztos kapcsolatot szolgáltat. A Bitebird már 45 országban érhető el helyi árakon, és akár 10 eszközt is képes egyszerre kiszolgálni (okostelefon, tablet, PC), valamint tökéletesen alkalmazható üzleti és privát célokra is.

bitebird2

A Transatel telekommunikációs vállalat 16 éve nyújt technológiai szolgáltatásokat a telefon és az internet világában, technikai platformja 7 európai operátorral van kapcsolatban és több mint 1,7 millió SIM kártyát lát el szolgáltatással.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák