Connect with us

technokrata

Nem akármilyen billentyűzetet dob piacra a Speedlink

SPEEDLINK_ULTOR_3

Dotkom

Nem akármilyen billentyűzetet dob piacra a Speedlink

Éljen a mechanika!

A gaming perifériák piacán is kiemelkedő ár-érték arányú eszközöket kínáló SPEEDLINK bemutatta legújabb – haladó játékosoknak szánt – mechanikus billentyűzetét, az ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard-ot. A kompakt, keret nélküli, alumínium billentyűzet, melynek megbízhatóságát Kaihua/Kalih kapcsolók garantálják, már kellő támogatást biztosít a profi versenyek felé kacsingató játékosoknak is.

SPEEDLINK_ULTOR_1

A széles körű beállítási lehetőségek biztosító egyedi szoftver és a megvilágított gombok segítik az eszköz személyre szabhatóságát és az eredményes játékot. A billentyűzet magyar nyelvű kiosztással már kapható, 44.990,- Ft-os javasolt végfelhasználói áron.

SPEEDLINK_ULTOR_2

A billentyűzet hat szoftveresen konfigurálható makrógombbal érkezik, és öt profil beállítást kínál a játékosok számára. A multimédia funkciókkal kibővített FN gombok és a Windows-gombot tiltó gomb mellett a tökéletes anti-ghosting-ot garantáló N-key rollover technika is hozzásegíti a játékosokat a győzelemhez.

SPEEDLINK_ULTOR_3

Az ULTOR billentyűi állítható intenzitású vagy akár kikapcsolható kék színű LED billentyű-világítást kaptak, WASD gombjai pedig fehér színnel hívják fel magukra a figyelmet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle