Connect with us

technokrata

Megjött az eszköz amivel a száddal is vezérelheted a kamerád!

4bed3c349fa6b9666e0f6d079a701920_original

Dotkom

Megjött az eszköz amivel a száddal is vezérelheted a kamerád!

Újabb izgalmas kiegészítő bukkant fel a Kickstarteren.

Akár a szánkkal is vezérlehetjük a GoPro kameránkat, ha megvásároljuk a GoHawk nevű távkapcsolót. A különleges kiegészítőt arra találták ki, hogy az olyan rázósabb helyzetekben, amikor nincs lehetőségünk fizikailag is megfogni a kamerát, a kezünkben maradhasson az irányítás.

A POA Labs által fejlesztett eszköz kétféle megoldást kínál a GoPro irányítására: vagy rögzítjük valahova az irányítót és az ujjunkkal kapcsolhatunk az egyes funkciók között, vagy a szánkba vesszük a pipa formájú egységet. Ilyenkor a nyelvünkkel jelezhetjük, hogy indulhat a felvétel! Mindkét vezérlőhöz tartozik egy LED lámpa is, amivel mindig biztosak lehetünk abban, hogy elindult a felvétel. Jó hír, hogy akár egy plusz akkumulátort is csatlakoztathatunk, így a lemerüléstől sem kell aggódni.

4bed3c349fa6b9666e0f6d079a701920_original

A nem akármilyen kiegészítő egyelőre csak a Kickstarteren létezik, de jó hír, hogy másfél hónappal a gyűjtés vége előtt már az eredetileg kitűzött 60 ezer dolláros összeg 60%-át begyűjtötték. Aki időben előrendel, az 109 dolláros (körülbelül 30 ezer forint) viheti majd haza a szeptemberben érkező GoHawk-ot.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle