Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuperfutárokkal dolgozik majd a UPS

Dotkom

Szuperfutárokkal dolgozik majd a UPS

A UPS megnyitotta Európa első UPS Integrad új generációs futárképző központját Kölnben.

 

Az új UPS Integrad központban gyakorlatias megközelítésben képzik a futárokat, hogy azok biztonságosan és hatékonyan tudják kiszolgálni a UPS ügyfeleket. A résztvevők előbb megtanulják a UPS autóvezetési és ügyfélszolgálati metódusait, ezután a gyakorlatban is demonstrálják azokat számukra, végül pedig valósághű környezetben maguk is kipróbálhatják őket. A képzés a 3D szimuláció, a webcast tanmodulok és a hagyományos iskolatermi oktatás keverékeként épül fel.

A létesítmény egyik legizgalmasabb része egy kültéri tréningpálya, melyet úgy terveztek, hogy egy “Neustadt” nevű német kisvárost imitáljon, valódi utcákkal, jelzőtáblákkal, járdákkal, szimulált üzletekkel és házhozszállítási, illetve átvételi pontokkal. A futárok így olyan valóságos szituációkkal találkoznak, melyek a mindennapi munkájuk során is előfordulnak. A szituációk során kipróbálhatók a biztonságos vezetési és csomagkezelési procedúrák és a különböző kiszállítási szcenáriók. A UPS integrált hálózatában mindenegyes futárnak képesnek kell lennie bármilyen típusú csomag kezelésére  – legyen az légi, szárazföldi, helyi, nemzetközi, kereskedelmi vagy lakossági csomag.

ups

A futár oktatókat külön órákon tanítják. Ők a helyi UPS központokban szabályos időközönként maguk is képzik a kollégáikat. Itt azt is megtanulják, hogyan irányíthatják az alkalmazottakat, és oszthatják meg velük a szükséges tudást.

Az új létesítményben Németországból és Európa más országaiból érkező új és tapasztalt futárok egyaránt részesülnek majd a UPS Integrad tréningben. A UPS Integrad ugyanazokat a módszereket oktatja, mint amiket a UPS Circle of Honor elit csoport 8700 tagja is használ. Ők azok a kollégák, akik legalább 25 éve balesetmentesen vezetik UPS járművüket.

Az USA területén működő hét központban eddig 7500 futár és 1,500 oktató végezte el a UPS Integrad tréninget, amire mostantól európai kollégáiknak is lehetősége lesz.

 

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés