Connect with us

technokrata

Ránézett a mobiljára és megjelent Orbán Viktor

Brüsszel, 2015. december 17.
Orbán Viktor miniszterelnök a konzervatív Európai Néppárt, az EPP csúcsértekezletére érkezik, amelyet az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozója elõtt tartanak 2015. december 17-én. (MTI/AP/Francois Walschaerts)

Dotkom

Ránézett a mobiljára és megjelent Orbán Viktor

A miniszterelnök WiFi-jét szúrták ki a bordeaux-i stadionban.

Nem akármilyen képet töltött fel a Facebook oldalára D. Tóth Kriszta. Az ismert médiaszemélyiség családja ugyanis az Magyarország-Ausztria mérkőzésen tartózkodott (Ezúton is gratulálunk a magyar csapatnak a 2-0-ás eredményért!), egyikük pedig nem akármire lett figyelmes.

13413072_1171546972907716_2945392313719296589_n

A WiFi keresése közben a több tucatnyi elérhető szolgáltatás között egy nem mindennapi hálózat tűnt fel, hiszen Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak az iPhone-ját szúrta ki a Microsoft Lumia képernyőjén. Persze nem tudni, hogy valaki csak vicces kedvében volt-e, vagy tényleg az ország elsőszámű emberéről van szó, de az biztos, hogy nem mindennap találkozunk ilyesmivel. Orbán Viktorról egyébként több alkalommal is kiderült, hogy lelkes Apple-felhasználó, tehát könnyen elképzelhető, hogy az Elnök Úr ilyesformán osztotta meg internetet a MacBook-ja számára.

Főoldali kép forrása: Propeller.huSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom