Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási segítséget kapott egy magyar vállalat

Dotkom

Óriási segítséget kapott egy magyar vállalat

A világszínvonalú mezőgazdasági gépgyártó GSI biatorbágyi gyárában az ABB-t válaszotta partnerének. Ennek is köszönhető, hogy a jövőben még hatékonyabban működik a vállalat.

A mezőgazdasági berendezések globális gyártója, a GSI az ABB-t választotta partnerének, melynek köszönhetően rövid határidővel, helyben be tudja szerezni a gépi erőátviteli termékek és az IEC kisfeszültségű villanymotorok teljes választékát, valamint igénybe tudja venni az értékes műszaki támogatást és szervizt is.

A GSI cégcsoport világszínvonalú mezőgazdasági berendezéseket gyárt gabonatároláshoz, anyagmozgatáshoz és gabonaszárításhoz, de jól ismert szállító a baromfinevelésben és sertéstenyésztésben használt berendezések területén is. A GSI 2011 óta az AGCO mezőgazdasági gépgyártó tulajdonában van, Észak-Amerikában már évek óta a Dodge mechanikai erőátviteli termékeket használja.

ABB_GSI

A GSI 2014-ben gyárat létesített Biatorbágyon, és helyben beszállítót keresett a megszokott erőátviteli komponensek beszerzésére. A megoldást az ABB magyarországi mérnökcsapata jelentette, akik minden szükséges segítséget biztosítottak a GSI számára.  A motorok széles választéka mellett az ABB hajtóműveket, csapágyakat és szállítószalag-alkatrészeket (dobokat, tárcsákat) is biztosított a GIS-részére.

Az ABB-vel kialakított partnerségnek köszönhetően a GSI magyarországi gyára helyben be tudja szerezni a gyártáshoz szükséges Dodge mechanikai erőátviteli termékeket, köztük a képen is látható „Torque-Arm II” tengelyre szerelhető hajtóművet.

ABB_GSI 3

Németh Dániel, a GSI EAME (a GSI Európát, Afrikát és a Közel-Keletet átfogó üzleti szervezete) vezető mérnöke szerint valós előnyt jelent, hogy olyan vállalattal tudnak együtt dolgozni, amely a termékek ilyen széles körét szállítja. „Kereskedelmi és mezőgazdasági szempontból egyaránt fontos, hogy rendelésre készült, saját igényeinkre szabott berendezéseink legyenek, az ABB pedig a motorok és mechanikai termékek teljes választékával jelentősen megkönnyíti, hogy teljesíteni tudjuk ezt a követelményt” – mondja Németh. „Az ABB termékválasztékából a számunkra optimális méretű, típusú, fordulatszámú és teljesítményű terméket tudjuk kiválasztani, és ezzel teljes körűen meg tudunk felelni az ügyfelek elvárásainak.”

Németh hangsúlyozta, milyen értékes segítség számukra a helyi műszaki támogatás, amelybe beletartozik a gyakorlati szerelési oktatás és alapos, termék-specifikus training is. „Az ABB szakemberei szívesen tartanak képzéseket üzemünkben” – mondja Németh. „Minden mérnök számára fontos, hogy az adott terméket a legapróbb részletekbe menően megismerje.”

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés