Connect with us

technokrata

Mutasd meg, hogyan szurkolsz és nyerj egy telefont!

Huawei app

Dotkom

Mutasd meg, hogyan szurkolsz és nyerj egy telefont!

Játékot indított a Huawei, a fődíj egy P9!

A Huawei a mai napon bejelentette, hogy tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is az elkövetkező évben. A Huawei ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatott szereplését az Európa-bajnokságon.

A Huawei az elmúlt három évben a globális futballvilág olyan vezető sportszervezeteivel kötött partneri megállapodást, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund. A vállalat a futballcsapatokkal kötött megállapodások mellett olyan nemzetközi labdarúgó sztárokat is márkanagykövetei között tudhat, mint Lionel Messi, Robert Lewandowski illetve Alexis Sánchez

Huawei app

Facebook applikáció a szurkolóknak

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza.

A Huawei szurkolói applikációja 2016. június 8. és július 11-e között érhető el a Huawei Mobile Hungary Facebook oldalán. Az applikáció felhasználói fényképeket készíthetnek arról, hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak, melyeket a HUAWEI Make it possible online Facebook alkalmazásra tölthetnek fel. A Huawei a legkreatívabb fotó készítőjét egy, a vállalat által felkért zsűri választja ki, akit a Huawei egy P9 okostelefonnal díjaz.

Bővebb információ az applikációról és a részvételi feltételek az alábbi linken érhetőek el: https://apps.facebook.com/make-it-possible-hu/Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle