Connect with us

technokrata

Itt az eszköz, amivel bárhova felrakhatod a fényképeződ

plasterhand2

Dotkom

Itt az eszköz, amivel bárhova felrakhatod a fényképeződ

Nem akármilyen kiegészítő bukkant fel az indiegogo-n.

Kétségtelen tény, hogy a professzionális fotós kiegészítők általában nem a legkompaktabb kialakításukról híresek, elég csak a különböző objektívekre, vakukra vagy épp tripodokra gondolni. Ha a világot nem is, ez utóbbi kategóriát azért megváltoztathatja a mini orenji által fejlesztett, Plaster Hand. A leginkább egy övre hasonlító fejlesztés annyira kompakt, hogy akár a farmerünk zsebében is elfér.

plasterhand2

Használatához nem kell mást tenni, mint az övekhez hasonló módon ráhúzni az általunk kiszemelt tárgyra (például egy korlátra), majd ezután a csatt segítségével beállítani a pontos mértetet. A fejlesztők szerencsére azokra is gondoltak, akik nagyobb méretű fényképezőt rögzítenének, nekik kétfajta, a Plaster Hand-re csatlakoztatható tartó áll majd a rendelkezésükre.

Az újdonságra még néhány hónapot várni kell, leghamarabb szeptemberben kezdheti meg a kínai csapat a Plaster Hand árusítását. Egyelőre azonban még az indiegogo-s gyűjtés folyik, jelenleg már az eredetileg kitűzött összeg duplájánál járnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle