Connect with us

Már nemcsak mobilon jó a Viber

2400x1200

Dotkom

Már nemcsak mobilon jó a Viber

Mától a Viber összes funkciója elérhető Windows 10 PC-n, okostelefonon és tableteken is.

Teljesen új, a Windows 10 operációs rendszerre tervezett alkalmazást adott ki a Viber, a világ vezető csevegőapplikációja. A globálisan 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező app új verzióját a Microsoft és a Viber szoros együttműködésében fejlesztették az elmúlt időszakban, a Viber ezzel az elsők között állt elő a legújabb Windows-verzióra szánt alkalmazással.

02chat.DesktopScreenshot.1366x768

A Windows-felhasználók a Viberezők leginkább elkötelezett csoportját jelentik, ezért is döntött a cég az Windows-alapú okostelefonokra, tabletekre és PC-kre szánt verzió fejlesztése mellett. A Windows 10-kompatibilis Viber-verzión a cég redmondi és Tel Aviv-i fejlesztőgárdája közösen dolgozott, a programozók gyakorlatilag az alapoktól újraépítve hozták létre az új változatot.

2400x1200

Az új verzió legizgalmasabb friss funkciói nem voltak elérhetők a korábbi, Windows 8, illetve Windows Phone 8 operációs rendszerekre szánt változatban. Mától a Viber összes funkciója, így a Nyilvános Csevegések, a végpontok közötti End-To-End titkosítás vagy a Kapcsolatok alkalmazás (People app) integrációja is elérhető az összes Windows 10-eszközön.

Az alkalmazás letölthető a Windows App Store-ból:
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/viber/9wzdncrfj46zSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom