Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen egyszerűen még nem nyomtathattál a mobiloddal

Dotkom

Ilyen egyszerűen még nem nyomtathattál a mobiloddal

Megújult és mobil kompatibilis lett a Samsung nyomtatói platformja, a Smart UX Center.

A Samsung Smart UX Center SDK egy nyílt, androidos Smart UX-hez fejlesztett interfész, amely 2015-ben került piacra. A csomag funkció és eszközei segítségével az alkalmazásfejlesztők számos nyomtatási funkciót integrálhatnak egy egyszerűen igénybe vehető felhasználói kezelőfelületbe.

Az új frissítéssel a Samsung kibővítette a Smart UX Center SDK elérhetőségét és felhasználhatóságát, hiszen a csomag már okostelefonokon, táblagépeken és más mobileszközökön is használható.

 

A Smart UX Center új frissítése amellett, hogy mobil kompatibilissé vált, már kártyaolvasó-támogatást is tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy a többfunkciós nyomtatók (multi-function printers, MFPs) ellenőrizzék a külső kezelőeszközök (HID) kártyaolvasójának elérhetőségét, és hitelesítési adatokat szolgáltassanak.

[Photo] Smart UX Center SDK

Az új szoftverfrissítés a Smart UX Centerre vonatkozó útmutatót is tartalmaz, így a fejlesztők még inkább hozzáférhetnek a Samsung tervezői erőforrásaihoz az alkalmazások létrehozása során. Emellett frissültek a számláló- és a hálózati proxy-információk is.

A Samsung Smart UX Center a Samsung MFP-nyomtatók (beleértve a MultiXpress- és a ProXpress-sorozatot is) Android alapú érintőképernyős vezérlőpanele. Az UX Center a különféle alkalmazásokon és widgeteken keresztül másolást, beolvasást és nyomtatást tesz lehetővé a felhasználók számára.

A Smart UX Center Szoftverfejlesztői Csomag legújabb frissítése, valamint a vonatkozó dokumentációk, könyvtárak és mintaalkalmazások letölthetők a Samsung Developers weboldalról: https://developers.samsung.com.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés