Connect with us

Ilyen egyszerűen még nem nyomtathattál a mobiloddal

[Photo] Smart UX Center SDK

Dotkom

Ilyen egyszerűen még nem nyomtathattál a mobiloddal

Megújult és mobil kompatibilis lett a Samsung nyomtatói platformja, a Smart UX Center.

A Samsung Smart UX Center SDK egy nyílt, androidos Smart UX-hez fejlesztett interfész, amely 2015-ben került piacra. A csomag funkció és eszközei segítségével az alkalmazásfejlesztők számos nyomtatási funkciót integrálhatnak egy egyszerűen igénybe vehető felhasználói kezelőfelületbe.

Az új frissítéssel a Samsung kibővítette a Smart UX Center SDK elérhetőségét és felhasználhatóságát, hiszen a csomag már okostelefonokon, táblagépeken és más mobileszközökön is használható.

 

A Smart UX Center új frissítése amellett, hogy mobil kompatibilissé vált, már kártyaolvasó-támogatást is tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy a többfunkciós nyomtatók (multi-function printers, MFPs) ellenőrizzék a külső kezelőeszközök (HID) kártyaolvasójának elérhetőségét, és hitelesítési adatokat szolgáltassanak.

[Photo] Smart UX Center SDK

Az új szoftverfrissítés a Smart UX Centerre vonatkozó útmutatót is tartalmaz, így a fejlesztők még inkább hozzáférhetnek a Samsung tervezői erőforrásaihoz az alkalmazások létrehozása során. Emellett frissültek a számláló- és a hálózati proxy-információk is.

A Samsung Smart UX Center a Samsung MFP-nyomtatók (beleértve a MultiXpress- és a ProXpress-sorozatot is) Android alapú érintőképernyős vezérlőpanele. Az UX Center a különféle alkalmazásokon és widgeteken keresztül másolást, beolvasást és nyomtatást tesz lehetővé a felhasználók számára.

A Smart UX Center Szoftverfejlesztői Csomag legújabb frissítése, valamint a vonatkozó dokumentációk, könyvtárak és mintaalkalmazások letölthetők a Samsung Developers weboldalról: https://developers.samsung.com.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom