Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez az ember valószínűleg egy életre megutálta a Windows 10-et

Dotkom

Ez az ember valószínűleg egy életre megutálta a Windows 10-et

9 órás játékot szakított meg a Windows 10 frissítése!

Hiába érhető el július végéig ingyenesen a Windows 10, sokan vannak, akik nem akarnak frissíteni és maradnának a bevált rendszerüknél. Nos, ez a Microsoftnak cseppet sem tetszik, ezért a lehető legidegesítőbb módját választották a frissítésre való rábírásnak. A rendszer frissítését jelző, felbukkanó ablakból ugyanis hiányzik az elutasítás lehetősége, csak egy későbbi időpontot jelölhetünk meg a telepítés megkezdésére.

getwindows10

Ez szivatta meg Erik Flomot is, aki már kilencedik órája közvetítette a Twitch csatornáján, ahogyan a Counter Strike-ban játszik. A közvetítésnek a Windows 10 frissítés vetett véget, hiszen a procedúra egy korábbi jóváhagyásnak köszönhetően elindult a háttérben, ezzel megszakítva a játékot. Ennek fényében nem meglepő, hogy Flom nem volt elragadtatva a dologtól, az alábbi felvételen tisztán hallható, ahogyan kifakad: “Ez meg hogyan történhetett?!! Baszd meg  Windows 10 … Istenem PC, csak egyetlen feladatod volt! Frissíts gyorsabban te fasz!”

Nem ez az első eset, hogy a Windows 10 belerondít a dolgokba, korábban egy élő időjárás jelentést szakított meg a frissítési ablak.

Forrás: WinBuzzer via Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés