Connect with us

technokrata

Még az Apple szerint is drága az iPhone

iPhoneSE-4ColorFan-PR_US-EN-PRINT

Dotkom

Még az Apple szerint is drága az iPhone

Ezt maga Tim Cook, a cég vezére ismerte el.

Néhány nappal ezelőtt Indiába utazott Tim Cook az Apple vezetője, elsősorban azért, hogy fellendítse a vállalata és az ország kapcsolatát. A fokuszban elsősorban az Apple indiai érdekeltségei kerültek szóba, hiszen hamarosan a Foxconn gyárat épít az országban, ahol kifejezetten az Apple eszközök összeszerelését végzik majd. Ezt később több új üzem is követi majd, azaz igencsak aktuális volt egy személyes találkozás az ország első emberével, Narendra Modival.

timcookindia

A találkozón természetesen az Apple jövőjéről is szó esett, így Cook azt is elárulta, hogy tisztában vannak azzal, hogy az ország lakóinak igencsak drága mulatság egy iPhone beszerzése. Állítása szerint ezért szeretnék a készülék árát csökkenteni, de ezt csak úgy hajlandóak megtenni, ha a minőség nem szenved csorbát.

Nagy kérdés, hogy ezt hogyan tudják majd megoldani, hiszen az újracsomagolt iPhone-okkal való próbálkozásuk elbukott, az indiai kormányzatnak ugyanis egyáltalán nem tetszett, hogy “másodvonalbeli” eszközökkel akarják elárasztani az országot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek