Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel az alkalmazással kitalálja a telefonunk, hogy mit szeretnénk olvasni

Dotkom

Ezzel az alkalmazással kitalálja a telefonunk, hogy mit szeretnénk olvasni

Igazán izgalmas alkalmazás jelent meg iPhone-ra.

Kétségtelen tény, hogy az elkövetkező években alaposan megreformálhatják az internetet és vele együtt az alkalmazásokat is a botok. Ennek fényében nem meglepő, hogy a gyártók már aktívan kísérleteznek a technológiával. Így van ezzel a Microsoft is, a redmondi gyártó már korábban kifejlesztette a saját, Rowe névre keresztelt botját ami most a cég új, hírkereső alkalmazásában teljesít majd szolgálatot.

newspromicrosoft

A News Pro 2.0 nevű alkalmazásban a rendszer a Facebook és a LinkedIn fiókunkban fellelhető adatok alapján folyamatosan összegyűjti az érdeklődésünknek megfelelő híreket. Amennyiben a listában olyanok is megjelennek, amik minket nem érdekelnek, úgy egyszerűen kitörölhetjük azokat, később pedig már nem is mutat ehhez hasonlókat a szoftver. Megdöbbentő, de a Rowe-nak hála a News Pro arra is képes, hogy egy általunk készített fotót elemezve megtalálja az összes, ahhoz kapcsolódó tartalmat az interneten. Természetesen az információkat a barátainkkal is megoszthatjuk, de akár csoportot is készíthetünk, ha úgy tartja kedvünk.

Meglepő, de a Microsoft Garage Project részlege által fejlesztett alkalmazás egyelőre kizárólag iOS-re érhető el,  Android és Windows rendszerre nem tölthetjük le. Ez utóbbi különösen annak fényében problémás, hogy a mobilos Windows eladásai beleálltak a földbe, így legalább néhány érdekes alkalmazással színesíthetnék a platformot. Amíg ez nem történik meg, úgy valószínűleg hiába várunk a külsős fejlesztők lépésére, a Windows Mobile pedig szép lassan eltűnik a süllyesztőben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés