Connect with us

Ezzel az alkalmazással kitalálja a telefonunk, hogy mit szeretnénk olvasni

newspromicrosoft

Dotkom

Ezzel az alkalmazással kitalálja a telefonunk, hogy mit szeretnénk olvasni

Igazán izgalmas alkalmazás jelent meg iPhone-ra.

Kétségtelen tény, hogy az elkövetkező években alaposan megreformálhatják az internetet és vele együtt az alkalmazásokat is a botok. Ennek fényében nem meglepő, hogy a gyártók már aktívan kísérleteznek a technológiával. Így van ezzel a Microsoft is, a redmondi gyártó már korábban kifejlesztette a saját, Rowe névre keresztelt botját ami most a cég új, hírkereső alkalmazásában teljesít majd szolgálatot.

newspromicrosoft

A News Pro 2.0 nevű alkalmazásban a rendszer a Facebook és a LinkedIn fiókunkban fellelhető adatok alapján folyamatosan összegyűjti az érdeklődésünknek megfelelő híreket. Amennyiben a listában olyanok is megjelennek, amik minket nem érdekelnek, úgy egyszerűen kitörölhetjük azokat, később pedig már nem is mutat ehhez hasonlókat a szoftver. Megdöbbentő, de a Rowe-nak hála a News Pro arra is képes, hogy egy általunk készített fotót elemezve megtalálja az összes, ahhoz kapcsolódó tartalmat az interneten. Természetesen az információkat a barátainkkal is megoszthatjuk, de akár csoportot is készíthetünk, ha úgy tartja kedvünk.

Meglepő, de a Microsoft Garage Project részlege által fejlesztett alkalmazás egyelőre kizárólag iOS-re érhető el,  Android és Windows rendszerre nem tölthetjük le. Ez utóbbi különösen annak fényében problémás, hogy a mobilos Windows eladásai beleálltak a földbe, így legalább néhány érdekes alkalmazással színesíthetnék a platformot. Amíg ez nem történik meg, úgy valószínűleg hiába várunk a külsős fejlesztők lépésére, a Windows Mobile pedig szép lassan eltűnik a süllyesztőben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő