Connect with us

technokrata

Hollywoodba megy a Samsung

Dotkom

Hollywoodba megy a Samsung

A Samsung elmélyíti partneri kapcsolatát a 20th Century Fox filmstúdióval, és bemutatja a közös jövőt.

Az új videóban kiemelt szerep jut a vállalat és a vezető filmstúdió nagy múltra visszatekintő kapcsolatának és kiemelik benne a TV fontosságát az egyre bővülő tartalmi ökoszisztémában, valamint a Samsung és a Fox vezetői is megszólalnak, bemutatva közös jövőképüket.

A Samsung és a Fox közötti partneri kapcsolat 2013-ban kezdődött, amikor a Samsung a Fox támogatásával tagja lett a Secure Content Storage Association (SCSA) szervezetnek. Az SCSA szórakoztatóipari és tárolástechnikai vállalatok konzorciuma. Célja, hogy új módszereket nyújtson a felhasználóknak a sokféle eszközre kiterjedő, kiváló minőségű digitális programozáshoz. A Samsung azóta elindított egy UHD minőségű letöltési szolgáltatást a Fox tartalmaival, valamint egy nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmakat nyújtó, kibővített megoldást, amely az egész világon elérhető a felhasználók számára.

samsungfox

2014-ben a Samsung kiadta első saját „videocsomagját”, amely a filmstúdió öt filmjét tartalmazta. Ugyanabban az évben a Samsung és a Fox létrehozta a Fox Innovation Lab csoportot, első projektként az elérhető tartalmakat integrálva a Samsung UHD TV-készülékeihez.

„Közös célunk, hogy a legjobb otthoni felhasználói élményt nyújtsuk” – mondta Won Jin Lee. – „Lehetőségeink kihasználásával folyamatosan egyre magasabbra tudtuk tenni a mércét saját magunk, sőt az iparág számára is.”

2015-ben a Samsung és a Fox több más piacvezető szereplővel együtt közösen jelentette be az UHD Alliance létrejöttét. A vállalatszövetség videotechnológiák fejlesztését támogató szabványok kialakításával alakítja a videós szórakoztatás jövőjét. Az Alliance 2016-ban és azután is elkötelezetten folytatja tevékenységét.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom