Connect with us

technokrata

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

facebooklive

Dotkom

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

Igazán érdekes funkciót élesített a Facebook, a közösségi oldalon mostantól egy pillanat alatt megnézhetjük, hogy hol mennek épp élő videók.

Igazán különleges szolgáltatást élesített a Facebook, hiszen mostantól egy interaktív térképen követhetjük, hogy hol közvetítenek élőben videókat a közösségi oldalon. A webes felületre böngészőnk bal oldalán lévő Alkalmazások menüpontból juthatunk el. Itt az Élő videó opcióra kell kattintanunk, ezután megjelennek az apró pöttyök, jelezvén, hogy ezekben a városokban épp élő anyagokat közvetítenek.

fbelovideo

Igaz, ezek száma egyelőre valószínűtlenül kevésnek tűnik, Magyarországon például nekem annak ellenére jelzett 0 darabot, hogy egy másik fülön az egyik kereskedelmi rádiónak épp ment az élő adása. Ennek ellenére néhány percre igazán izgalmas az új szolgáltatás, hiszen nemcsak azt nézhetjük meg, hogy ki és honnan közvetít, de azt is, hogy mely országokból nézik ezeket a felhasználók.  Sajnos az újdonság mobilon még nem működik, mindenképpen egy PC-re van szükség a használatához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd