Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

Dotkom

Te is ki fogod próbálni a Facebook újítását

Igazán érdekes funkciót élesített a Facebook, a közösségi oldalon mostantól egy pillanat alatt megnézhetjük, hogy hol mennek épp élő videók.

Igazán különleges szolgáltatást élesített a Facebook, hiszen mostantól egy interaktív térképen követhetjük, hogy hol közvetítenek élőben videókat a közösségi oldalon. A webes felületre böngészőnk bal oldalán lévő Alkalmazások menüpontból juthatunk el. Itt az Élő videó opcióra kell kattintanunk, ezután megjelennek az apró pöttyök, jelezvén, hogy ezekben a városokban épp élő anyagokat közvetítenek.

fbelovideo

Igaz, ezek száma egyelőre valószínűtlenül kevésnek tűnik, Magyarországon például nekem annak ellenére jelzett 0 darabot, hogy egy másik fülön az egyik kereskedelmi rádiónak épp ment az élő adása. Ennek ellenére néhány percre igazán izgalmas az új szolgáltatás, hiszen nemcsak azt nézhetjük meg, hogy ki és honnan közvetít, de azt is, hogy mely országokból nézik ezeket a felhasználók.  Sajnos az újdonság mobilon még nem működik, mindenképpen egy PC-re van szükség a használatához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés