Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a játék, amit érdemes odaadni a gyereknek

Dotkom

Itt a játék, amit érdemes odaadni a gyereknek

Elindult Samu, a galaxis vándora!

A héten jelenik meg a Samsung és a BOOKR Kids közös, digitális mesesorozatának első része, a SAMU a kócok birodalmában. A BOOKR Kids ezúttal is egy rendkívül különleges, interaktív könyvet készített: a mese hangoskönyv, animáció és játék egyben. A szereplők érintésre megelevenednek, a mesélő hangját szövegkiemelés kíséri, az interaktív játékok pedig segítenek a történetben való elmélyülésben. Az egyes Samsung tabletekre előre telepített BOOKR Kids célja, hogy már gyerekkorban megszerettesse az olvasást.  A történet 100 másik interaktív könyv mellett letölthető tabletre és okostelefonra a Google Play áruházból, valamint a Galaxy Apps-ből.

samu_01_

BOOKR Kids Mesetár:

Galaxy Apps: http://goo.gl/Gb9Ozw

Google Play: https://goo.gl/kaaCNd

A főszereplő SAMU, barátjával, PiCivel teljesíti a Fejlesztő galaktikus kihívásait. Az első részben az űrhajós robot és barátja a rendetlen és barátságtalan kócok bolygójára látogat, ahol egy borzalmas ioneső-vihar érkezésére figyelmeztetik a csimbókos, maszatos lényeket. A kócoknak muszáj megérteniük, miért fontos a rend maguk körül, különben a hirtelen érkező viharok még tovább pusztítják amúgy is megviselt bolygójukat!

samu_10_

A SAMU a kócok világában című történet fantasztikus illusztrációit Mester Kata készítette, a felolvasást pedig Papp János hangja teszi megunhatatlanná.

A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a nyáron még két teljes SAMU történet várható, és meglepetésként további extrákat is kapnak majd az olvasók!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés