Connect with us

technokrata

Itt a játék, amit érdemes odaadni a gyereknek

samu_01_

Dotkom

Itt a játék, amit érdemes odaadni a gyereknek

Elindult Samu, a galaxis vándora!

A héten jelenik meg a Samsung és a BOOKR Kids közös, digitális mesesorozatának első része, a SAMU a kócok birodalmában. A BOOKR Kids ezúttal is egy rendkívül különleges, interaktív könyvet készített: a mese hangoskönyv, animáció és játék egyben. A szereplők érintésre megelevenednek, a mesélő hangját szövegkiemelés kíséri, az interaktív játékok pedig segítenek a történetben való elmélyülésben. Az egyes Samsung tabletekre előre telepített BOOKR Kids célja, hogy már gyerekkorban megszerettesse az olvasást.  A történet 100 másik interaktív könyv mellett letölthető tabletre és okostelefonra a Google Play áruházból, valamint a Galaxy Apps-ből.

samu_01_

BOOKR Kids Mesetár:

Galaxy Apps: http://goo.gl/Gb9Ozw

Google Play: https://goo.gl/kaaCNd

A főszereplő SAMU, barátjával, PiCivel teljesíti a Fejlesztő galaktikus kihívásait. Az első részben az űrhajós robot és barátja a rendetlen és barátságtalan kócok bolygójára látogat, ahol egy borzalmas ioneső-vihar érkezésére figyelmeztetik a csimbókos, maszatos lényeket. A kócoknak muszáj megérteniük, miért fontos a rend maguk körül, különben a hirtelen érkező viharok még tovább pusztítják amúgy is megviselt bolygójukat!

samu_10_

A SAMU a kócok világában című történet fantasztikus illusztrációit Mester Kata készítette, a felolvasást pedig Papp János hangja teszi megunhatatlanná.

A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a nyáron még két teljes SAMU történet várható, és meglepetésként további extrákat is kapnak majd az olvasók!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd