Connect with us

technokrata

Lőttél már ejtőernyős szelfit? Itt kipróbálhatod!

Gear VR Volcano Bungee 2

Dotkom

Lőttél már ejtőernyős szelfit? Itt kipróbálhatod!

Telefon és tévé után már kalandparkja is van a Samsungnak.

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon is ott lesz: a helyszínen felállított Galaxy Kalandparkban magával ragadó szórakozási lehetőségekkel várja a világ minden tájáról érkező zenerajongókat.

Gear VR Volcano Bungee 1

A vidámpark stílusban kiépített Galaxy Kalandparkban a Samsung legújabb mobilos fejlesztései biztosítanak lélegzetelállító élményt a fesztivál látogatóinak. A következő interaktív technológiák kipróbálására lesz lehetőség:

  • Gear 360 ejtőernyős szelfi – izgalmas és felejthetetlen lehetőség, hogy virtuális ejtőernyőzés közben a barátokkal együtt elkészítsünk egy 360 fokos szelfit
  • Gear VR vulkános bungee jumping – a Samsung Gear VR készülékkel a nem ijedős felhasználók minden bátorságukat összeszedve átélhetik, milyen egy parázsló vulkán felett bungee jumpingolni
  • Gear VR hullámvasút – sikítozó menet egy hullámvasút-szimulátoron a Samsung Gear VR segítségével

Gear 360 Sky Diving Selfie 2

A látványosság 5 napig lesz látogatható május 19–20. és május 27–29. között. A Galaxy Kalandparkban egy Samsung mobiláruházat is felállítanak, ahol sorsolással a legújabb Samsung mobileszközök egyike, valamint ingyenes okostelefon-töltők és -akkumulátorok is gazdára találnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek