Connect with us

technokrata

Ezzel szegné a Facebook kedvét a Google

googlespaces

Dotkom

Ezzel szegné a Facebook kedvét a Google

Bebukták a Google +-t, de nem adják fel.

Hiába nem sikerült a megszorongatnia a Facebookot a Google-nek, a kaliforniai gyártó nem adja fel. Legújabb fejlesztésük a Spaces, amely nem a Google + utódjaként lép színre, hiszen sokkal inkább a Facebook csoportok szolgáltatására hasonlít. Ennek megfelelően a regisztrált személyek csoportokat hozhatnak létre, ahova meghívhatják azokat az embereket, akikkel megegyezik az érdeklődési körük.

googlespaces

Mivel azonban a Google a Facebooknál széleskörűbb szolgáltatáskínálattal rendelkezik, ezért olyan plusz funkciókat is megtalálunk a Spaces-ben, mint a kereső vagy épp a  YouTube. Emellett természetesen a Google Drive-nak hála nagyméretű képek és videók megosztására is lehetőség van.

googlespaces2

 

Egyelőre nagy kérdés, hogy mennyire arat sikert a Google új fejlesztése, hiszen a Plus példáját látva egyáltalán nem biztos, hogy az embereknek kedvük van elhagyni a Facebookot egy másik, eddig ismeretlen közösségi oldalért. Ettől függetlenül ha téged érdekel a Spaces, akkor ingyenesen letöltheted. Az iOS alapú verziót innen, míg az androidosat innen érheted el, a PC-s felület pedig ide kattintva jelenik meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek