Connect with us

technokrata

Ezzel a géppel minden eszközt megfigyelhetsz

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_2

Dotkom

Ezzel a géppel minden eszközt megfigyelhetsz

Itt a PowerTag vezetéknélküli teljesítménymérő.

A Schneider Electric bemutatta a kereskedelmi forgalomban kapható legkisebb méretű energiamérőt, a PowerTag-et, ami által a teljesítménymérők újszerű módon helyezhetők el a villamos panelekben. Az eszközök megfigyelésének és biztonságának javítására tervezett megoldással egyszerűsödik az egyes megszakítók bekötése az épületfelügyeleti rendszerekbe (BMS). Továbbá pontos, hasznos és valós idejű adatokat biztosít az épülettulajdonosok és -fenntartók számára, akik így azonnali tájékoztatást kapnak a létesítményekben telepített eszközök állapotáról. Használatával leegyszerűsödik az energiafogyasztás, az áramerősségi és feszültségi szintek, valamint a teljesítménytényező monitorozása.

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_2

Az új technológiára épülő PowerTag teljesítménymérő bármilyen típusú épületben alkalmazható. A kritikus terhelések optimalizálásával növeli villamos eszközeink biztonságát, melynek köszönhetően berendezéseink is hatékonyabbá válnak. Az adatok vezeték nélkül jutnak el egy központba, amely weboldalakon vagy egy nagyobb épületfelügyeleti rendszerben jeleníti meg azokat. Emellett beállíthatunk személyre szabott e-mailes értesítéseket, amelyek megkönnyítik az eszközök távfelügyeletét.

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_3

A kompakt, helytakarékos kiegészítő új és régebbi elosztóberendezésekbe egyaránt integrálható, így a létesítmény bármely pontján hozzájárulhat a fokozott energiahatékonysághoz. A PowerTag natív módon integrált a Schneider Electric Acti 9 kommunikációs rendszerében, ezáltal teljes körű felügyeleti és irányítási megoldást nyújt. További információért látogasson el a www.schneider-electric.com/powertag weboldalra.
Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd