Connect with us

technokrata

Ezzel a géppel minden eszközt megfigyelhetsz

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_2

Dotkom

Ezzel a géppel minden eszközt megfigyelhetsz

Itt a PowerTag vezetéknélküli teljesítménymérő.

A Schneider Electric bemutatta a kereskedelmi forgalomban kapható legkisebb méretű energiamérőt, a PowerTag-et, ami által a teljesítménymérők újszerű módon helyezhetők el a villamos panelekben. Az eszközök megfigyelésének és biztonságának javítására tervezett megoldással egyszerűsödik az egyes megszakítók bekötése az épületfelügyeleti rendszerekbe (BMS). Továbbá pontos, hasznos és valós idejű adatokat biztosít az épülettulajdonosok és -fenntartók számára, akik így azonnali tájékoztatást kapnak a létesítményekben telepített eszközök állapotáról. Használatával leegyszerűsödik az energiafogyasztás, az áramerősségi és feszültségi szintek, valamint a teljesítménytényező monitorozása.

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_2

Az új technológiára épülő PowerTag teljesítménymérő bármilyen típusú épületben alkalmazható. A kritikus terhelések optimalizálásával növeli villamos eszközeink biztonságát, melynek köszönhetően berendezéseink is hatékonyabbá válnak. Az adatok vezeték nélkül jutnak el egy központba, amely weboldalakon vagy egy nagyobb épületfelügyeleti rendszerben jeleníti meg azokat. Emellett beállíthatunk személyre szabott e-mailes értesítéseket, amelyek megkönnyítik az eszközök távfelügyeletét.

Schneider_Electric_Power_Tag_teljesitmenymero_3

A kompakt, helytakarékos kiegészítő új és régebbi elosztóberendezésekbe egyaránt integrálható, így a létesítmény bármely pontján hozzájárulhat a fokozott energiahatékonysághoz. A PowerTag natív módon integrált a Schneider Electric Acti 9 kommunikációs rendszerében, ezáltal teljes körű felügyeleti és irányítási megoldást nyújt. További információért látogasson el a www.schneider-electric.com/powertag weboldalra.
Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek