Connect with us

technokrata

Le tudsz gépelni 40 szót percenként? Téged keres a Google!

google-lexus-rx-450h

Dotkom

Le tudsz gépelni 40 szót percenként? Téged keres a Google!

Önvezető autóban kell ülni és feljegyezni, hogy hogyan viselkedik a jármű.

Igazán jól járhat az, akit felvesznek a Google autós programjába. A kaliforniai gyártó ugyanis most olyan alkalmazottakat keres, akiknek a cég önvezető járműveiben kell ülniük. Ez szó szerint így van,  nem a vezetésről van szó, hiszen a járművek önmagukat irányítják. Az arizónai munka során a Google fejlesztői által módosított Lexus RX SUV-okban kell ülni és a jármű “vezetését” figyelni. A kaliforinai vállalat ezért óránként 20 dollárt (5500 forintot) fizet. Jó hír, hogy a munkavállaló még unatkozni sem fog, hiszen a feladatát nem egyedül, hanem egy másik specialistával együtt végzi majd el.

google-lexus-rx-450h

Talán nem meglepő, hogy egy ilyen feladatra nem atomfizikusokat keresnek a Google-nél, de azért elvárják, hogy az újdonsült alkalmazottnak legyen felsőfokú végzettsége, büntetlen előélete és ne legyenek büntetőpontok a jogosítványában. Emellett az is fontos, hogy percenként képes legyen 40 szót legépelni, hiszen a jármű közlekedése során folyamatosan jelentéseket kell készíteni a központ számára. És valószínűleg az sem árt, ha az illető képes hirtelen megoldani egy problémát, amennyiben ugyanis az autó elveszti az irányítást, úgy a kormánynál ülő személynek kell átvenni a vezetést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd