Connect with us

technokrata

Új stratégiai partnere lett a kormánynak

03

Dotkom

Új stratégiai partnere lett a kormánynak

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a BT Regionális Szolgáltató Központja.

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá Magyarország Kormánya és a BT, a világ egyik vezető kommunikációs szolgáltatásokat és megoldásokat kínáló nagyvállalata. A megállapodás célja a BT hazánkban működő szolgáltató központja és Magyarország kormánya között fennálló együttműködés megőrzése és további erősítése. A megállapodást a kormány részéről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a BT részéről Szabó Zoltán, a BT hazánkban működő Regionális Szolgáltató Központjának ügyvezetője és Grócz Mária, a központ HR igazgatója írta alá Budapesten, 2016. május 13-án.

03

 

A BT az aláírási ceremónián bejelentette, hogy az elmúlt két évben 1000 új munkahelyet teremtett, és ezzel megduplázta hazai alkalmazottainak számát: a szolgáltató központ dolgozóinak létszáma így elérte Magyarországon a 2000 főt. A központ dinamikus létszámnövekedését új feladatai és bővülő funkciói indokolták, amely keretében a hazai szakemberek a BT Global Services üzletágának multinacionális partnerei számára nyújtanak szolgáltatásokat.

A Stratégiai Együttműködési Megállapodás keretében Magyarország Kormánya kifejezi azon szándékát, hogy támogatja a munkavállalók továbbképzését az oktatási és szakmai képzési lehetőségek további fejlesztésével. A BT újra megerősítette azon elköteleződését, hogy bővíti regionális szolgáltató központját és tevékenységeinek körét. Ez több munkahelyet teremt majd a magasan képzett szakemberek számára olyan stratégiailag fontos növekedési területeken, mint a műszaki tervezés, az információ-biztonság és az üzleti támogató szolgáltatások.

02-2

Szabó Zoltán, a BT hazánkban működő Regionális Szolgáltató Központjának ügyvezetője elmondta: „Mint a világ egyik vezető kommunikációs és IT hálózati szolgáltatója, a BT a világ számos jelentős és ismert multinacionális szervezetét támogatja. Ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatásokat várnak el tőlünk, és a szolgáltató központjaink által nyújtott minőség a legfontosabb megkülönböztető előnyünk. Hazánkban biztosított a számunkra kulcsfontosságú, jól képzett, több nyelven beszélő munkaerő. Mindössze két év alatt 1000 szakembert vettünk fel magyarországi Regionális Szolgáltató Központunkba. Örömömre szolgál, hogy a megállapodás aláírásával biztosíthatom elkötelezettségünket a magyarországi működésünk fenntartása iránt.”

A BT 17 éve van jelen Magyarországon. A vállalat budapesti és debreceni irodáiban dolgozó szakemberek 15 országban, 18 különböző nyelven nyújtanak széleskörű szolgáltatást a BT leányvállalatai, üzleti partnerei, valamint több mint 3000 multinacionális szervezet számára. A szolgáltató központ tevékenységei között szerepel az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi szolgáltatások, a humán erőforrás menedzsment és üzleti adminisztráció, valamint a hálózati és IT megoldások tervezése, fejlesztése, implementálása és üzemeltetése is. A munkavállalók 92 százaléka magyar, 85 százalékuk felsőfokú végzettséggel rendelkezik, átlagban több mint két idegen nyelven beszélnek felsőfokú szinten, átlagéletkoruk pedig 32 év.

01

A BT továbbra is kvalifikált munkaerőt alkalmaz Magyarországon, bővíti a foglalkoztatást és vonzó, családbarát munkahelyi körülményeket biztosít, illetve lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre és továbbképzésre. 2015-ben a BT Regionális Szolgáltató Központja nyerte el a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) által odaítélt, Magyarország legjobb szolgáltató központjának járó kiválósági díjat, majd 2016 februárjában a negyedik CEE Shared Services and Outsourcing díjkiosztó gálán a kelet-közép-európai régió legjobb szolgáltató központjának választották.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd