Connect with us

technokrata

Itt a böngésző, amivel tovább bírja a laptopod

operapowersaving3

Dotkom

Itt a böngésző, amivel tovább bírja a laptopod

Ütős frissítést mutatott be az Opera.

Az elmúlt hetekben nem tétlenkedtek az Operánál, a vállalat böngészője ugyanis több alkalommal is komoly frissítésen esett át. Azután, hogy beépített reklámblokkolóval ruházták fel az böngészőt, még egy VPN klienst is beépítettek. Így nemcsak a reklámokat szűri a rendszer, de még azt is beállíthatjuk, hogy az Egyesült Államokban tartózkodunk, így olyan tartalmakat is megnézhetünk, amire egyébként nem lenne lehetőségünk.

operapowersaving

Nos, most újabb fejlesztést mutatot be norvég vállalat, hiszen a legújabb fejlesztői kiadásban már kipróbálható az energiatakarékos üzemmód is. Ennek a bekapcsolásával a fejlesztők szerint 50%-kal is megnőhet a laptop üzemideje (legalábbis, ha eddig Chrome-on böngésztünk), hiszen ilyenkor az Opera csökkenti a háttérben lévő fülek energiahasználatát, kikapcsolja a beépülő modulokat, illetve lejebb veszi az épp megtekintett videó minőségét.

operapowersaving2

A funkció bekapcsolása pofon egyszerű, amennyiben ugyanis érzékeli a böngésző, hogy a laptop jelenleg akkumulátorrol működik, úgy a felső sávban azonnal felhívja az energiatakarékos üzemmód bekapcsolására a figyelmet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd