Connect with us

technokrata

Itt megtudhatod, hogyan lesz az egész országban ingyenes internet!

internet1

Dotkom

Itt megtudhatod, hogyan lesz az egész országban ingyenes internet!

Egy gyorsan fejlődő gazdaság alapja a gyors internet!

Gazdasági fejlődés csak ott lehetséges, ahol gyors internet van. Nagy sebességű adatátvitel nélkül pedig ma már szinte lehetetlen boldogulnia a legtöbb tudás alapú gazdasági szereplőnek. A kérdés kapcsán rendez konferenciát május 19-én Kerepestarcsán a PannonCom-Kábel, a Metalcom és a HP Enterprise az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) együttműködésével. Az „Együtt a szélessávért” címmel megrendezett eseményen a kormányzat, szolgáltatók, beruházók, kivitelezők, tervezők, eszközbeszállítók és projektmenedzsmentek vitatják meg a Szupergyors Internet Projekt legfontosabb beruházási és kivitelezési kérdéseit. A rendezvény célja, hogy bemutassa azt az összesen csaknem 100 milliárd Ft támogatást megmozgató projektet, mely lehetővé teszi, hogy az ország területén belül mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet, illetve megismertesse a résztvevőkkel a sikeresen lezárult lengyel projekt tapasztalatait és tanulságait.

Május 19-én Kerepestarcsán rendezik meg az „Együtt a szélessávért” konferenciát, melyen a kormányzat, a szolgáltatók, a beruházók, a kivitelezők, a tervezők, az eszközbeszállítók és a projektmenedzsmentek vitatják meg a szélessávú internet minél szélesebb körben történő kiépítését megcélzó GINOP 3.4.1. és GINOP 8.2.1. pályázatokkal meghirdetett Szupergyors Internet Projekt beruházás legfontosabb kérdéseit. A PannonCom-Kábel, a Metalcom és a HP Enterprise által szervezett konferencia média együttműködő partnere az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér), dr. Kopiás Bence, az Infotér elnökségi tagja moderátori szerepet tölt be a rendezvényen. internet1

Az „Együtt a szélessávért” konferencia fókuszában többek között annak megvitatása áll, hogy elérhető-e megfelelő és elegendő mennyiségű projektmenedzsmenti, tervezői és kivitelezői kapacitás, valamint, hogy melyek a legmegfelelőbb technológiai eszközök és berendezések. Az előadók prezentációi által a konferencia résztvevői részleteiben is megismerkedhetnek a már lezárult lengyel szélessávú beruházással is, mely így hasznos információkkal tud hozzájárulni a magyar sikerhez.

A Szupergyors Internet Projekt keretében hamarosan megkezdhetik a cégek az uniós forrás felhasználásával a beruházásokat, így rövid időn belül ténylegesen elkezdődhet a Digitális Nemzetfejlesztési Program illetve a Digitális Jólét Program infrastrukturális beruházási szakasza. Az „Együtt a szélessávért konferencia” célja, hogy segítse a program sikeres megvalósítását, mely jelenlegi státuszát Debreceni Győző, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium projektvezetője fogja ismertetni előadásában.

Az ingyenes konferencia időpontja: 2016. május 19. 9:00 – 17:00. Helyszíne: Royal Station, 2144 Kerepes, Szabadság út 102. További információk és regisztráció a http://www.szelessav.com weboldalon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd