Connect with us

technokrata

Itthon bővít a Lenovo

lenovo_ideapad_y450_exterior-logo

Dotkom

Itthon bővít a Lenovo

A Lenovo vállalati és adatközponti termékek gyártásába kezd Magyarországon

A Lenovo bejelentette, hogy meg fogja kezdeni a vállalati termékek – x86-os szerverek, valamint az adatközponti környezetekbe szánt tároló és hálózati termékek teljes választékának – gyártását Magyarországon az EMEA vásárlók számára. Az EMEA vásárlók és partnerek számára előnyt fog jelenteni a gyorsabb leszállítás és a nagyobb rugalmasság az igények kielégítése terén, miután a vállalat gyártó partnere, a Flex megkezdi a Lenovo x86-os szerver termékeinek a gyártását Magyarországon.

A vállalati termékek Európában történő gyártása lehetővé teszi a Lenovo számára, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa EMEA vásárlóinak és partnereinek, miközben megerősíti vezetői elkötelezettségét a vállalati informatika területén. A termelés 2016 nyarán kezdődik meg, és kiegészíti majd a ThinkServer termékvonal és sok más termék a Flex által végzett jelenlegi gyártását.

lenovologo

Stratégiai partnerség

A Lenovo-nak termelő magyarországi Flex üzem a teljes x86-os termékválasztékot gyártani fogja, beleértve a rendszer-összeszerelést, a tárolási és hálózati lehetőségek teljes körét, valamint a teljes mértékben integrált rackeket a megrendelés szerint konfigurált, egyedi kiépítésű rendszerekhez.

A Flex hat éve a Lenovo stratégiai partnere, amely részt vesz egy sor termék – PC-k, telefonok, ThinkServer gépek – gyártásában és tabletek javításában. A vállalat a magyarországi Sárváron lévő üzeme éppen most készítette el és szállította le a Lenovo 5 milliomodik PC-jét az EMEA régióban.

A Flex-szel való kapcsolat központi eleme a Lenovo stratégiájának, amely a házon belüli és a szerződéses partner által megvalósított gyártás egyensúlyának megteremtésére törekszik annak érdekében, hogy kihasználja a külső innováció előnyeit a gyártási folyamat tökéletesítésére.

Megfelelés a vásárlói igényeknek

A gyártás Európába való áthelyezésére vonatkozó döntés azon alapul, hogy komoly előnyökkel jár együtt a termelés helyének, valamint a Lenovo fontos vásárlói és partneri körének egymáshoz közelebb hozása. Az Európai Unióban történő gyártás lehetővé teszi a szállítási idő legfeljebb 5 napra mérséklését (országtól függően) és az alacsonyabb működési (például szállítási) költségeket, amelyek egy kedvezőbb árban érvényesíthetők. Az EMEA vásárlóknak szánt x86-os szerverek gyártását Kínában is folytatják, lehetővé téve az értékesítési partnerek számára a tengeri szállításból adódó költségcsökkentés előnyeinek kihasználását.

A Lenovo vezető szerepet kíván betölteni a vállalati és adatközponti termékek iparágában, és az európai gyártás gyorsítani fogja a piacra kerülés idejét, lehetővé téve a vállalat számára, hogy fokozza versenyképességét. Az EMEA vállalati vásárlók gyorsabban és hatékonyabban fognak hozzájutni ugyanazokhoz a piacvezető termékekhez, méghozzá ugyanolyan minőségben.

A lépés ugyancsak megerősíti a Lenovo 3 pillérre épülő vállalati informatikai stratégiáját:

  • Legjobb összérték – a legjobb árak és a legújabb innovációk egyensúlya
  • Nyitott és rugalmas – széles körű partnerkapcsolatok az egyszerű integrációra fókuszálva
  • Üzleti célra egyszerűen használható – az ügyfelek testre szabott, gyors és az igényekre reagáló kiszolgálása

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő