Connect with us

Itt az asszisztens, ami lenyomja Siri-t

viv2

Dotkom

Itt az asszisztens, ami lenyomja Siri-t

Többet tud, gyorsabb és ugyanazok készítették, akik az Apple asszisztensét.

A Siri-t eredetileg 2011-ben vásárolta fel az Apple, az akkori alkotók pedig otthagyták a kaliforniai gyártót. Az elmúlt években azonban nem unatkozással töltötték a napjaikat, hiszen szép csendben megalkották a legújabb személyi asszisztensüket, a Viv-et.

viv2

Az újdonság minden szempontból túlmutat Sirin, hiszen amellett, hogy bármilyen, harmadik fél által készített szolgáltatással képes együttműködni, még az összetett kérdésekre is választ talál. Így például képes szobát foglalni egy hotelben, Ubert hívni, vagy épp virágot küldeni valakinek, anélkül, hogy a felhasználó hozzáérne a kijelzőhöz.

Természetesen a klasszikus “milyen idő van kint” kérdésre is válaszolhat a Viv, hiszen az asszisztens folyamatosan kapcsolatban van a Weather Underground időjárás-előrejelző szolgáltatással. Hovatovább, a Nuance beszédfelismerő technológiával ellátott asszisztens még azt is meg tudja mondani, hogy egy kérdéses helyen, két nappal később hogyan alakul majd az időjárás.

Viv

 

A Viv természetesen még nem végleges, a fejlesztők az elkövetkező hónapokban igyekeznek a lehető legtökéletesebbre csiszolni a szolgáltatást. A piacra kerülés pontos dátumát ennek fényében még nem árulták el, de valószínűleg még az idén számíthatunk a Viv megjelenésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő