Connect with us

technokrata

Már könyvet is ír a Google mesterséges intelligenciája

googlebrainintelligencia

Dotkom

Már könyvet is ír a Google mesterséges intelligenciája

Egyre fejlettebb!

A Google folyamatosan továbbfejleszti a mesterséges intelligenciáját, az egyre okosabbá váló rendszert pedig nap mint nap új kihívások elé állítják. Így volt ez most is, hiszen a kaliforniai gyártó ezúttal nem kevesebb, mint 2865 romantikus regényt olvastatott el a mesterséges intelligenciájával. A cél az volt, hogy az AI motor megértse az összetett szövegeket és azokra megfelelő választ is tudjon adni, így például a Google Now és a Google Kereső is intelligensebb lehet a jövőben. Sőt, Andrew Dai a projekt vezetője szerint az Inbox by Gmail névre keresztelt, androidos levelezőkliens is profitálhat a fejlesztésből, hiszen a fejlett mesterséges intelligencia automatikusan válaszolhat majd az egyszerűbb kérdésekre.

googlebrainintelligencia

Az AI egyébként olyannyira belejött a romantikus könyvek olvasgatásába, hogy később a regényekben olvasott mondatokhoz hasonló szövegek írására is képes volt,  majd ezeket össze is tudta hasonlítani a korábban tanultakkal. Persze ez még csak az út eleje, az elkövetkező évtizedekben várhatóan az ember életének minden szegletében megjelnik majd a mesterséges intelligencia, legyen szó akár egy internetes keresésről vagy épp az autóban való utazásról.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd