Connect with us

technokrata

Magyar startup újítaná meg a rendezvényszervezést

DgtYIONXCS3JSdTV

Dotkom

Magyar startup újítaná meg a rendezvényszervezést

GasztroBroker néven indult az új startup, melynek küldetése a rendezvényszervezés megkönnyítése a felhasználók, illetve az új vendégek felkutatásának felpörgetése a szolgáltatók számára. Az online platform a SIRHA vendéglátó ipari szakkiállításon mutatkozik be.

A rendezvényszervezés piaca számára szeretne lendületet adni az új, GasztroBroker nevű startup, mely online platformként köti össze a rendezvényszervezőket és az éttermi, valamint catering szolgáltatókat.  Az innovatív felület több éves fejlesztői munka eredményeként jött létre és az egyre nagyobb piaci befolyással bíró online üzleti szektorban rejlő lehetőségek kiaknázásával generál bevételeket.

A platform lényege, hogy a megrendelőknek nem kell szolgáltatók után kutatniuk, hanem  egy proforma űrlap kitöltése után  a felület rendszerezi az igényeket és ezek alapján az ajánlatkérést eljuttatja mindazon catering és vendéglátásban érdekelt szolgáltatók felé, akik a az adott felhasználók igényeinek megfelelnek. Az érdekeltek szabad kapacitásuk függvényében tudnak ajánlatot tenni a potenciális megrendelőknek, akik a számukra legmegfelelőbbnek ítélt szolgáltatókkal tudják a végső részleteket egyeztetni.

DgtYIONXCS3JSdTV

A GasztroBroker használata nagyon megkönnyíti és felgyorsítja a rendezvényszervezést, mert nem kell sok-sok honlapot, katalógust és Facebook oldalt átnéznie az eseményeket szervező magán- és szakembereknek ahhoz, hogy egy óriási piacon megtalálják a számunkra megfelelő helyszínt és ételeket, hanem egyetlen helyen kell érdeklődniük. Mondhatjuk úgy is, hogy „egykapus” a rendszerünk. Ez a nálunk regisztrált szolgáltatók számára is leegyszerűsíti és felgyorsítja a vendégszerzés folyamatát.” – monta Kozma László, a GasztroBroker alapítója és tulajdonosa.

A rendszer használata a megrendelők számára ingyenes, a szolgáltatók  jelenléte pedig regisztrációhoz között,  különböző árfekvésű csomagok közül választhatnak. Az új startup a SIRHA vendéglátóipari szakkiállításon mutatkozik be először,  ahol élesben is meg lehet nézni a rendszer működését.

 

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd