Connect with us

technokrata

Hétfőn kiderül, hogy van-e oka rettegni az Apple-nek és a Google-nek

siri

Dotkom

Hétfőn kiderül, hogy van-e oka rettegni az Apple-nek és a Google-nek

Egy új, minden eddiginél fejlettebb digitális személyi asszisztens érkezik.

Az Apple még 2010-ben vásárolta fel a Siri-t, hogy a digitális személyi asszisztenst beépíthesse a készülékeibe. A vásár jó döntésnek bizonyult, mára az iPhone-októl kezdve az iPad-eken át, egészen az Apple TV-ig rengeteg eszközben használják a szolgáltatást.

A Siri Inc alapítói azonban nem részesei ennek a sikernek, hiszen röviddel azután, hogy cégüket felvásárolta az Apple, új projektbe kezdtek. Ennek a négy éves munkának aratják le hamarosan a gyümölcsét, hiszen már a jövő hétfőn bemutatkozik a Viv.

siri

 

Az újdonság legnagyobb erőssége a konkurenseknél jóval fejlettebb mesterséges intelligencia lehet, aminek hála gyakorlatilag bármire megkérhetjük majd a Vivet. Így például egy pillanat alatt rendelhetünk pizzát, hívhatunk Uber-t, vagy épp megtudhatjuk egy számunkra fontos cég elérhetőségét.

Mindez annak köszönhető, hogy a Viv már több mint 50 céggel kötött szerződést, így ezekkel a vállalkozásokkal kényelmesen együttműködik majd a személyi asszisztens. Jó hír, hogy a kezelhető szolgáltatások száma folyamatosan növekszik majd, mivel a platformot eleve nyitottként tervezték meg, így bármikor hozzáadhatnak extra funkciókat. Sőt, a kezelőfelület is rendkívül egyszerű lesz, így a Viv alkotói remélik, hogy a közeljövőben sokan térnek majd át az ő fejlesztésükre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd