Connect with us

Fesztiválhangulatba került a Viber

TANYA ZAYTSEVA

Dotkom

Fesztiválhangulatba került a Viber

Ötven ország versenyzői közül egy orosz pályázó nyerte a világ egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja, az EXIT Fesztivál és a Viber nemzetközi dizájnversenyét.

Tanya Zaytseva a „My EXIT Adventure” matricaverseny győzteseként 3000 dolláros fődíjat és VIP részvételt nyert a júliusban Szerbiában és Montenegróban is megrendezendő EXIT Adventure fesztiválsorozatra. Az orosz művész grafikáit emellett matricacsomagként is letöltheti majd a Viber több mint 700 millió felhasználója.

TANYA ZAYTSEVA

A „My EXIT Adventure” matricadizájn-verseny célja, hogy a kreatív elmék világszerte kifejezhessék az EXIT fesztiválok különleges hangulatát Viber-matricák segítségével, amelyeket aztán az üzenetküldő alkalmazásban csevegéskor bármikor használhatnak.

VANJA TODORIC

A verseny szervezésében a Talenthouse vett részt, ez a szervezet világszerte lehetővé teszi a független művészek számára, hogy hozzáférhessenek a vezető ügynökségek és márkák kreatív pályázataihoz. A győztes mellett három szerb és egy orosz döntőst is választottak, ők fejenként 500 dollárt és fesztiváljegyeket nyertek.

SOFIJA JOVANDIC

„Elképesztően kreatív pályázatokat láttunk a graffititól kezdve egészen a klasszikus illusztrációkig, így nagyon nehéz feladat volt a győztes kiválasztása. Hosszas gondolkodás után egy olyan dizájnt választottunk, amely nem csupán a fesztivál életérzését fejezi ki, de kommunikációs szempontból is kiváló, könnyen használható matricás csevegéshez” – mondta Erez Shocher a Viber kreatív igazgatója.

MYLENE BRAGINA 

A „My Exit Adventure” matricacsomag közelebb hozza egymáshoz mind az EXIT Fesztivál, mind pedig a Sea Dance Fesztivál rajongóit. A nemrég Európa legjobb idei fesztiváljának választott EXIT-et július 7-10. között rendezik meg Újvidéken, míg a montenegrói Sea Dance fesztivál július 14-től 16-ig tart majd. Az eseményen fellép többek között Ellie Goulding, a Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex és a Hurts is.

ALEKSANDRA KIZEVSKA

Azok sem maradnak le az EXIT Adventure eseményeiről, akik személyesen nem tudnak részt venni a fesztiválokon. A Viber EXIT Adventure Public Chat csatornáján exkluzív információkat kaphatnak a fesztiválról, sőt, a fellépők is itt válaszolják meg a rajongók kérdéseit, valamint az EXIT Adventure egyes eseményeit élőben is lehet majd követni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő