Connect with us

technokrata

Nagy dolgokat készíthetnek a fejlesztők a Samsung tévéire

samsungdev

Dotkom

Nagy dolgokat készíthetnek a fejlesztők a Samsung tévéire

Új okostévés eszközök a Samsung Fejlesztői Konferencián.

A 2016-os Samsung Smart TV szekcióban bemutatják a fejlesztőknek a Samsung Smart View SDK-t (software development kit, fejlesztői csomag), amely új funkciókat tartalmaz a mobileszközök és a Samsung tévék közötti zökkenőmentes kapcsolat és kommunikáció kialakításához. Az új Smart TV SDK-ban egy olyan Előnézet funkció is helyet kapott, amely akár közvetlenül a Smart Hub első képernyőjén is megjelenhet, lehetővé téve a partnerek számára tartalmaik könnyebb elérhetőségét.

A Samsung egy új, okostelevíziókra optimalizált fizetési megoldást, a Samsung Checkout on TV-t is elérhetővé teszi minden fejlesztő számára, míg korábban ezt csak legfőbb partnereinek ajánlotta fel. A mostani bejelentést követően minden játék- és alkalmazásfejlesztő létre tud hozni olyan szolgáltatásokat, amelyeken keresztül a fogyasztók direktben is fizethetnek. Ezek az új szolgáltatások hatékonyan és eredményesen képesek kezelni a beérkező összegeket a Samsung Smart TV-ken keresztül.

samsungdev

A konferencia során bemutattak egy másik új, nyílt forráskódú fejlesztői megoldást is, a TOAST-ot. A TOAST segítségével a fejlesztők többféle eszközt is megcélozhatnak, például a 2012–2014-es okostelevíziókat, és nem kell átírniuk az alkalmazásokat a különböző operációs rendszerekre. A TOAST kiterjed majd a más gyártók által használt rendszerekre, például a WebOS TV-re és az Android TV-re is.

 „Folyamatosan arra törekszünk, hogy tovább fejlesszük az okostelevízió használatának élményét azzal, hogy optimalizáljuk a felhasználók kedvenc alkalmazásainak és smart tartalmainak elérését” – mondta el Sang Kim, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának alelnöke. „Új fejlesztéseink nem csak a felhasználók, hanem a rendszeresen új tartalmakat létrehozó fejlesztők vizuális élményét is javítják.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd