Connect with us

technokrata

Nem ismersz majd rá: teljesen új lesz a YouTube

youtube-billboard

Dotkom

Nem ismersz majd rá: teljesen új lesz a YouTube

Alaposan megújul a videómegosztó portál.

Az elmúlt években viszonylag változatlan formában működött a YouTube, ám ez nem azt jelenti, hogy a Google ne foglalkozott volna a portál átdizájnozásával. A legújabb információk szerint már a küszöbön van az Androidnál is megismert Material Design. Fontos tudni, hogy ez a változás csak a külsőt érinti, tartalmi változásokra nem kell számítani.

nexus2cee_2016-04-30_13-29-15-copy

Az Android Police által megszerzett képek alapján a felület leginkább a mobilos variáns külsejére hasonlít, azaz a felhasználók többségének már az első pillanatban ismerős lesz.  Arról egyelőre nincs információ, hogy az újítás mikor lép életbe, de valószínűleg már nem kell sokat rá várnunk, hiszen az Android Police információi szerint néhány szerencsés már most a megújult felületen érheti el a YouTube-ot, azaz a tesztüzem a végéhez közeledik.

nexus2cee_2016-04-30_13-30-03-copy-2

A YouTube az elmúlt időszakban egyébként sem pihen, így több, a felhasználókat érintő változás is történt. Jó hír, hogy a közelmúltban változtattak az algoritmus működésén, így még relevánsabb videók jelennek meg. Ezzel ellentétben nem annyira örömteli, hogy ezek előtt hosszabb reklámokat kell végignéznünk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek