Connect with us

technokrata

Nagyot újított a Xerox

xeroxcolor

Dotkom

Nagyot újított a Xerox

A Xerox megújította az inkjet nyomdagépek időigényes, folyamatos odafigyelést igénylő színkorrekciós eljárásait.

A Xerox új megoldása nem igényel színkezelési szakértelmet, miután az a bekapcsolás után automatikusan elvégzi a színkorrekciókat. Ráadásul mindezt a beállításokhoz szükséges lépések számának csökkentésével a korábbiakhoz képest jóval rövidebb idő alatt, órák helyett perceken belül hajtja végre. A folyamat mindössze abból áll, hogy a nyomtatott oldal szkennelt változatát az ACM-en keresztül kell továbbítani a felhőbe, ahonnan rövidesen visszaérkezik a részletes felbontást tartalmazó végleges anyag.

xerox

A beépített automatizálási lehetőségek révén az ACM biztosítja színek pontos használatát az adott nyomdai feladathoz a teljes nyomdai folyamat során. Ennek megfelelően a Xerox fejlesztése javítja a termelékenységet, növeli a munkafolyamat hatékonyságát és egyszerűsíti a színkezelést, aminek köszönhetően a nyomdai szolgáltató még több megbízást teljesíthet a jövőben. Ugyanakkor a rendszert úgy alakították ki, hogy automatikusan adjon visszajelzést az operátornak, ha színkarbantartásra van szükség.

xeroxcolor

„Az IntegratedPLUS Automated Color Management fejlesztésünk csökkenti a munkafolyamatok komplexitását, illetve növeli az automatizált nyomtatásellenőrzés, profilozás és színfrissítés pontosságát. A drupa kiállításon azt fogjuk bemutatni, hogy ezzel a megoldással, hogyan redukálhatóak a munkafolyamat állomások 34-ről mindössze kilenc lépésre a Xerox Rialto 900 Inkjet nyomdagépünkön” – mondta Lendvai Gyöngyi, a Xerox Magyarország Kft. nyomdaipari termékek és megoldások üzletág termékmenedzsere.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd