Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem akárhogy ünnepli az anyák napját a UPC

Dotkom

Nem akárhogy ünnepli az anyák napját a UPC

Az anyák napi filmek mellé „saját gyártású műsort” ajánl a UPC Magyarország május elsejére: a szolgáltató egy napra átengedi 23-as csatornáját mindazoknak, akik a tévén keresztül szeretnék felköszönteni édesanyjukat.

A UPC 23-as infocsatornáján május 1-jén egy napra eltűnnek a képernyőről a programajánlók, hogy átadják helyüket az anyák napi köszöntőknek. A szolgáltató április közepén Facebook oldalán tette közzé felhívását, hogy várja mindazok jelentkezését, akik május elsején a tévében szeretnének üzenni édesanyjuknak, nagymamájuknak. A több mint 150 jelentkező közül sorsolással választották ki résztvevőket, s végül 34-en álltak a kamerák elé, hogy leforgassák velük személyes anyák napi köszöntőjüket. Az ünnepi üdvözletekből 10 perces videó készült, amelyet május 1-én folyamatosan sugároznak majd a 23-as csatornán.

„Május első vasárnapján rendszerint ismert sztárokat felvonultató romantikus filmek mennek a tévében, ezért arra gondoltunk, idén megcsináljuk saját anyák napi műsorunkat, amiben a nézők a főszereplők. Egy teljes napra kölcsönadjuk nekik egyik csatornánkat, hogy személyesen mondhassák el édesanyjuknak, mennyire szeretik őket” – mondta Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója. „Fantasztikus élmény volt a forgatás, nemcsak nekünk, de a résztvevőknek is. Reméljük, közös kisfilmünk emlékezetessé teszi május első vasárnapját az édesanyák számára – mi ezzel kívánunk nekik sok boldogságot.”

A forgatásról werkfilm is készül, amit a május 1-jét követő héten a UPC Magyarország Youtube és Facebook csatornáján tesznek közzé.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés