Connect with us

technokrata

Ütős megoldásokkal megy Hannoverbe az ABB

Dotkom

Ütős megoldásokkal megy Hannoverbe az ABB

Az ABB a 2016-os Hannoveri Vásáron: fókuszban a Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internete.

Az ABB a fejlődési trendeket meghatározó digitális megoldások széles skáláját vonultatja fel a 2016. április 25. és 29. között megrendezendő Hannoveri Vásáron. Összhangban a vásár mottójával „Integrated Industry – Discover Solutions” (Az ipari integráció megoldásainak bemutatása) az ABB az Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetét (IoTSP) a jövőbe mutató újítások példájaként mutatja be.

Az ABB IoTSP-koncepciója magában foglal olyan új szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek a vállalat minden vevői szegmense számára kulcsfontosságúnak számítanak. Függetlenül attól, hogy a leendő ügyfél a közüzemi, az ipari, a közlekedési vagy az infrastruktúrális szektorban működik-e, az ABB igényre szabott megoldást tud szállítani minden vevője számára. Az ABB gyakorlatias, vevő-központú megoldásokat fog bemutatni a 11-es csarnok A35-ös pavilonjában, amelyek “életre keltik” és könnyen érthetővé teszik az IoTSP-koncepciót. Az IoTSP megoldásokat arra tervezték, hogy javítsák a termelékenységet, növeljék a hatákonyságot, és teret nyissanak az új üzleti modellek kifejlesztése előtt. Segítségével a vevők optimalizálhatják a szolgáltatásokat, és mérhetően megerősíthetik a versenyelőnyüket.

2016_03_14_ABB_ Smart-sensor
Az ABB IoTSP megoldásai elősegítik, hogy sikeres paradigmaváltás menjen végbe az erőforrás-gazdálkodásban. Az IoTSP eszközöket, rendszereket, embereket és kontinenseket köt össze. Az ABB mindezt a vállalat kiállítási standján fogja bemutatni, amihez segítséget nyújt az idei Hannoveri Vásár partnerországa és díszvendége, az USA is. A vállalat az 1700 négyzetméter alapterületű standján több mint 30 olyan megoldást fog bemutatni, amely erősen kötődik az Egyesült Államokhoz.

Az ABB a világ legnagyobb ipari vásárán most először mutatja be a szakembereknek számos technológiai megoldását, köztük az innovatív, intelligens érzékelőt, amely a legfejlettebb megoldást jelenti a villanymotor távfelügyeletében. Az április 25-én bemutatandó intelligens érzékelési megoldás az ABB Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetére támaszkodva lehetővé teszi a kisfeszültségű villanymotorok távoli állapotfelügyeletét. Az intelligens érzékelő pontosan méri a paramétereket, így a hőmérsékletet, és a rezgést, majd az adatokat okostelefonon elküldi egy biztonságos, felhőalapú szerverre. Az ABB szoftvere elemzi az adatokat, és megelőző karbantartási intézkedésekre tesz javaslatot. Az így működő intelligens érzékelő akár 70%-kal is csökkentheti a nem tervezett állásidőt, 30%-kal meghosszabbíthatja a motor élettartamát, és 10%-kal növelheti az energiahatékonyságot, ami egy évnél rövidebb idő alatt megtérülő hozzáadott értéket képvisel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin