Connect with us

technokrata

Szupersztárrá válnak a hangulatjelek

Dotkom

Szupersztárrá válnak a hangulatjelek

A Sony ugyanis filmet készít az emojikról.

Néha olyan dolgokból születnek filmek, amire az ember álmaiban sem gondolna. Ez történt most is, hiszen a Sony bejelentette, hogy nem másról, mint az emojikról forgatnak egy egész estés mozifilmet. Az egyelőre Emoji Movie-ként emlegetett alkotásban a hangulatjelek lesznek a főszereplők, a remekmű pedig az okostelefonok világában játszódik majd.

Információk szerint a Sony ezért már felvette a kapcsolatot több fejlesztővel is, a céljuk az, hogy jó pénzért azok szerepet kapjanak a filmben, így népszerűsítve az alkalmazásukat. Arról egyelőre nincs információ, hogy kik mondtak igent a lehetőségre, de az alkotás mérete miatt valószínűleg csak a tehetősebb fejlesztők programjaival találkozunk majd.

sonyemoji

Annyit már most tudni, hogy a történet olyan hangulatjelekről szól majd, akik az Emoji-völgyben élnek és egy szép napon eljutnak egy okostelefon képernyőjére. Ekkor felfedezik, hogy minden egyes alkalmazás teljesen más világot rejt magában, a céljuk pedig az, hogy be is jussanak ezekbe.

Az Emoji Movie-ra még egy kicsit várni kell, a jelenlegi információk szerint a Sony 2017. augusztus 11-én tartja a film premierjét.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin