Connect with us

technokrata

Hamarosan a te e-mail címedet is törli a Facebook!

Dotkom

Hamarosan a te e-mail címedet is törli a Facebook!

Nem jött be a közösségi oldal saját e-mail szolgáltatása, ezért hamarosan lekapcsolják a fiókokat.

Még 2010-ben vezette be a Facebook a saját e-mail szolgáltatását. A felhasználónév@facebook.com címekről 2012-ig csak kevesen tudtak, ám ebben az évben a közösségi oldal úgy döntött, hogy mostantól mindenkinél ez az elérhetőség jelenik majd meg. Érthető módon ez alaposan kicsapta a biztosítékot sok felhasználónál, hiszen úgy tűnt, a Facebook önkényesen dönt az emberek személyes dolgai fölött. Persze lehetőség volt újra visszaállítani a régi címet, ám aki nem figyelt, az esetleg figyelmen kívül hagyhatott egy fontos levelet.

Facebook

Erre válaszul a Facebook később visszavonta ezt a lépését és két éve már az előzőleg beállított címre is megérkeznek az üzenetek. Most azonban ennek is vége, hiszen május elsejétől megszünteti az e-mail szolgáltatását a közösségi oldal, valószínűleg azért, mert nem használta senki. Épp ezért, ha véletlenül nem változtattad még meg az e-mailes elérhetőséged a Facebookon, akkor ezt most tedd meg!

Ehhez nincs más dolgod, mint a főoldalon a neved alatt megtalálható Adatlap szerkesztése gombra kattintani, majd ott a bal oldali listában az Elérhetőség és alapadatok menüpontra nyomni. Itt az e-mail címek résznél van lehetőséged az adataid megváltoztatására.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin