Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha ezzel írsz üzenetet, azt biztosan nem olvassa el a kormányzat

Dotkom

Ha ezzel írsz üzenetet, azt biztosan nem olvassa el a kormányzat

Már számítógépen és androidos mobilokon is használható a Confide.

Röviddel azután, hogy a WhatsApp bejelentette, titkosítja a hálózatán átmenő üzeneteket, újra van miért örülnie azoknak, akik nem szeretnék ha más is elolvasná az üzeneteiket. A Confide alkalmazás alkotói ugyanis bejelentették, hogy mostantól az eddig kizárólag iPhone-ra és iPad-re elérhető alkalmazás Androidra és Windows-ra is elérhetővé vált, illetve a Mac felhasználók is biztonságosan levelezhetnek a jövőben.

confide1

A program olyasmikre is képes, minthogy megadott idő után törölje az elküldött üzeneteket, ezért sokan a Confide-ot az üzenetkezelők Snapchat-jének is tartják.  Ezen túl, e-mailes regisztrácó után még olyan biztonsági funkciók igénybevételére is lehetőség van, minthogy egy üzenetet soronként olvassunk el. Így nem fenyeget a veszély, hogy más is látja miről van szó, olvasás után pedig azonnal törli a beszélgetést a szoftver. Sőt, ha valaki például képernyőképet próbálna készíteni egy beszélgetésről, akkor sem jár sikerrel, hiszen az alkalmazásban lévő üzenetek helyén szürke folt lesz. Jó hír, hogy a Confide bárki számára ingyenesen elérhető.

confide2

 

Ha valaki olyan plusz funkcióra vágyik, minthogy egy elküldött, de még el nem olvasott levelet törölni tudjon, annak viszont havi 1500 forintot kell fizetnie. Vállalatoknak is lehetőségük van az applikáció használatára, nekik az alkotók a Business csomagot készítették el, ami a magánszemélyeknek szánt verzión túl céges címjegyzék integrációt, analitikát és prioritási beállítások létrehozását is támogatja. Ezért felhasználónként havi 15 dollárt (4100 forint) kell fizetnie a vállalkozásoknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés