Connect with us

technokrata

Lehet, hogy te is kaptál már ide üzenetet: ezt a mappát mindenképpen nézd meg a Facebookon!

Dotkom

Lehet, hogy te is kaptál már ide üzenetet: ezt a mappát mindenképpen nézd meg a Facebookon!

Van egy mappa, amiről sokan nem tudnak, pedig érdemes belenézni!

A Facebook az elmúlt időszakban számtalan változtatást hajtott végre, ebbe pedig az üzenetek átcsoportosítása is benne volt. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy megszűnt a felhasználók által nem túlságosan kedvelt Egyéb mappa, a helyét pedig a Szűrt kérések rész vette át. Mindez azért történt, mert korábban rengetegszer előfordult, hogy különböző vállalkozások szétspammelték a Facebook rendszerét és rengeteg embernek küldtek engedély nélkül üzenetet. Mostanra már ott tartunk, hogy amennyiben egy ismeretlen ember ír nekünk, előbb engedélyeznünk kell és csak azután férhetünk hozzá az ő üzenetéhez.

facebook

A gond csak az, hogy sokszor előfordul, hogy a Facebook algoritmusa úgy érzékeli, hogy levélszemétről van szó. Épp ezért nem is jelez a felhasználónak, egyből a Szűrt mappába teszi a levelet. Így sokakkal előfordul, hogy egy esetleg fontos levélről nem értesülnek. Bár a változtatás már több hónapja él, sokan csak most fedezték fel ezt a mappát, az interneten ezért többen is jelezték, hogy régi ismerősök üzenetei vagy épp fontos vállalati anyagok kerültek a Szűrt részre, amiről így csak most szereztek tudomást.

Ha te is szeretnél ide benézni, akkor nincs más dolgod, mint az jobb felül lévő üzenetek ikonra kattintani, majd ott a Mostanában lévő rész alatt helyet foglaló Engedélykérések szekciót kiválasztani és  itt a Szűrt kérések megtekintése opcióra nyomni.

 

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin