Connect with us

technokrata

Ha sokat játszol, ezt a headsetet Neked találták ki!

Dotkom

Ha sokat játszol, ezt a headsetet Neked találták ki!

Kifejezetten játékosoknak szánja legújabb headsetét a Hyper.

A Hyper bemutatta legújabb játékosok számára fejlesztett mikrofonos fejhallgatóját,  a HyperX Cloud Revolvert. A headset hivatalosan 2016. május 9-től lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, de április 1-től már előrendelhető az Extreme Digital oldalán.

A headset stúdióminőségű hangzásával és az 50 mm-es irányított hangszóróval gazdagabb mélyhangokat és szélesebb hangtartományt tesz elérhetővé, továbbá a belső nézetű, úgynevezett FPS és a nyitott környezetű játékok által megkövetelt nagyfokú hangpontosságot biztosít. Fizikai kialakításának – a hangszóró hangolásának, az elülső akusztikus kamrának, a nagyobb fülpárnáknak és a szellőzőnyílásoknak – köszönhetően a felhasználók képesek tisztábban, ráadásul távolabbról meghallani ellenfeleiket, ezáltal jelentős versenyelőnyre tehetnek szert. A gyártó a zenerajongókról sem feledkezett meg, hiszen ők is koncertminőségben élvezhetik kedvenc dalaikat.

HyperX_Cloud_Revolver_fejhallgato_alulnezet

A HyperX Cloud Revolver fejpántja és fülpárnái piros memóriahabból és prémium kategóriás műbőrből készültek, amelyek garantálják a díjnyertes Cloud és Cloud II fejhallgatók által kínált kényelmet és minőséget a játékkal töltött hosszú órák során. Az acélkeretes függesztés a tartósság mellett nagyfokú stabilitást biztosít a felhasználóknak. A HyperX Cloud Revolver leválasztható zajkioltós mikrofonja mentes mindennemű háttérzajtól vagy torzítástól. Használatával éles, tiszta és jól érthető a beszédminőség. Az eszköz több platform (PC, konzol és mobileszközök) mellett Skype, Ventrilo, Mumble és RaidCall szolgáltatásokkal is kompatibilis, továbbá rendelkezik a TeamSpeak és a Discord tanúsítványaival. A fülhallgató- és mikrofoncsatlakozók mellett egy 2 méteres hangvezérlő bővítőkábel is a felszereltség részét képezi.

A HyperX a svédországi Malmőben április 16. és 17. között megrendezésre kerülő DreamHack Masters 2016 hivatalos fejhallgatószponzora, így az eseményen résztvevő rajongók elsőként próbálhatják ki és vásárolhatják meg a HyperX Cloud Revolvert.

HyperX_Cloud_Revolver_fejhallgato_oldalnezet

„Legújabb headsetünk fejlett hangprofilja forradalmi újítást jelent az FPS játékok műfajában. A Revolvert használó játékosok helyzeti előnybe kerülhetnek, mivel hamarabb és távolabbról meghallják, merre vannak ellenfeleik, hiszen a fejhallgatót eredendően arra tervezték, hogy a legkiválóbb hangzást és a legszélesebb hangtartományt nyújtsa a gamer piacon” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin