Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eltünteti a roamingot a Telekom

Dotkom

Eltünteti a roamingot a Telekom

Ugyan a zavaró korlátozás megszűnésére még várni kell, egy új díjcsomaggal egységes áron beszélhetnek belföldön és külföldön egyaránt a Telekom ügyfelei.

Az április 1-én debütáló Next Business Comfort díjcsomagcsoport előfizetői saját bőrükön tapasztalhatják meg a mobilitás, a szabadság és akár a korlátlanág újfajta élményét. Holnaptól mindegy hogy itthon vagy külföldön járnak a Telekom üzleti ügyfelei, nem kell sokat gondolkodniuk azon, hogy oldják meg a munkavégzést, mert egyetlen díjcsomag előfizetésével egyforma feltételekkel intézhetik mobil eszközeiken üzleti ügyeiket belföldön és külföldön is az EU-n belül.

A Magyar Infokommunikációs jelentésből kiderül, hogy a mobiltelefonok külföldön történő használata – a globalizáció és a csökkenő roaming tarifák eredményeként – egyre inkább terjed. Ugyanakkor a külföldre utazó hazai vállalkozók még mindig erősen gátoltnak érzik magukat a mobilhasználat során.

International Roaming, Travel & Surf, Business, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

„Előfizetőink körében azt tapasztaljuk, hogy a külföldre, akár üzleti útra, akár pihenésre, nyaralásra utazó üzleti ügyfeleink között még mindig magas azoknak az aránya, akik – bár bekapcsolják a telefont külföldön – semmilyen szolgáltatást nem használnak rajta mindaddig, amíg haza nem érnek. Reményeink szerint, ennek mostantól vége!“ – jelentette ki Lakatos Péter a Telekom Kis- és közepes vállalkozások üzletág vezérigazgató-helyettese.

A Telekom az új Next Business Comfort díjcsomag család bevezetésével – amellett, hogy látványosan növeli ügyfelei gondtalan mobilhasználatát – nem kevesebbet nyújt, mint hogy a 2017. júniusától várható törvényi szabályozáshoz képest több, mint 1 évvel korábban, már most lehetővé teszi üzleti ügyfelei számára, hogy  belföldi tarifák szerint telefonálhassanak és netezzenek az EU területén.

A vállalkozók számára mától nem kell hogy megálljon sem az üzlet, sem a kommunikáció a határoknál, hiszen a Next Business Comfort M csomaggal  belföldön és az Európai Unió országaiból hazai, vagy az adott országon belüli hívásirányokba korlátlanul telefonálhatnak, továbbá sms-ezhetnek.  Emellett nyugodtan netezhetnek, levelezhetnek mobiljukon, mert a csomagban foglalt adatmennyiség az EU-ban és itthon is felhasználható. Ez hatalmas szabadságot biztosít a Telekom üzleti ügyfeleinek, mert nem kell többé visszafogniuk magukat a mobilhasználatban üzleti útjaikon vagy nyaralás alkalmával, bátran visszahívhatják ügyfeleiket, válaszolhatnak emailjeikre, és gondtalanul oszthatják meg az interneten élményeiket is.

roaming

A Telekomnál április 1-től elérhető Next Business Comfort M csomag már havi nettó 8 653 Ft ért (bruttó 10 990 Ft) fizethető elő. A havidíjban foglalt lebeszélhető percek száma  korlátlan itthon és EU roaming helyzetben is. (Ez az ár több Next Business Comfort M díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra érvényes előfizetésenként, üzleti e-Pack kedvezmény egyidejű igény­bevételével, valamint 500MB mobil internettel.)

A Next Business Comfort csomagcsalád további tagjai a Next Business Comfort 150, amely havi nettó 4390 Ft-ért (bruttó 5575 Ft) 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belüli romaing helyzetben. Illetve a Next Business Comfort S, amely havonta nettó 8290 Ft-ért (bruttó 10 528 Ft) a Telekom hálózatán belül és vezetékes irányban kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. Az árak mindegyike üzleti e-Pack kedvezménnyel értendő.

A fenti csomagok mindegyikéhez 500 MB adatforgalom tartozik, de természetesen igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható magasabb havidíjért, amely adat, akárcsak a hang, szintén felhasználható itthon és az EU területén is.

A Magyar Telekom már az eddigiekben is kínált kedvezőbb, az Európai Unió országaiban igénybe vehető roaming csomagokat (Travel&Surf, EU Plusz és EU 100 opciók), amelyekkel külföldi utazás esetén is biztosítja ügyfelei számára a gondtalan telefonálást, illetve internetezést, és amelyekkel az ügyfelek biztonságosan kontroll alatt tarthatják adatforgalmukat külföldi tartózkodásuk alatt. A jelenlegi ajánlat a csökkenő roaming díjak irányába haladó lépések egy újabb állomása, amelyet továbbiak követhetnek majd, nemcsak az üzleti ügyfelek számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés