Connect with us

Eltünteti a roamingot a Telekom

roaming

Dotkom

Eltünteti a roamingot a Telekom

Ugyan a zavaró korlátozás megszűnésére még várni kell, egy új díjcsomaggal egységes áron beszélhetnek belföldön és külföldön egyaránt a Telekom ügyfelei.

Az április 1-én debütáló Next Business Comfort díjcsomagcsoport előfizetői saját bőrükön tapasztalhatják meg a mobilitás, a szabadság és akár a korlátlanág újfajta élményét. Holnaptól mindegy hogy itthon vagy külföldön járnak a Telekom üzleti ügyfelei, nem kell sokat gondolkodniuk azon, hogy oldják meg a munkavégzést, mert egyetlen díjcsomag előfizetésével egyforma feltételekkel intézhetik mobil eszközeiken üzleti ügyeiket belföldön és külföldön is az EU-n belül.

A Magyar Infokommunikációs jelentésből kiderül, hogy a mobiltelefonok külföldön történő használata – a globalizáció és a csökkenő roaming tarifák eredményeként – egyre inkább terjed. Ugyanakkor a külföldre utazó hazai vállalkozók még mindig erősen gátoltnak érzik magukat a mobilhasználat során.

International Roaming, Travel & Surf, Business, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

„Előfizetőink körében azt tapasztaljuk, hogy a külföldre, akár üzleti útra, akár pihenésre, nyaralásra utazó üzleti ügyfeleink között még mindig magas azoknak az aránya, akik – bár bekapcsolják a telefont külföldön – semmilyen szolgáltatást nem használnak rajta mindaddig, amíg haza nem érnek. Reményeink szerint, ennek mostantól vége!“ – jelentette ki Lakatos Péter a Telekom Kis- és közepes vállalkozások üzletág vezérigazgató-helyettese.

A Telekom az új Next Business Comfort díjcsomag család bevezetésével – amellett, hogy látványosan növeli ügyfelei gondtalan mobilhasználatát – nem kevesebbet nyújt, mint hogy a 2017. júniusától várható törvényi szabályozáshoz képest több, mint 1 évvel korábban, már most lehetővé teszi üzleti ügyfelei számára, hogy  belföldi tarifák szerint telefonálhassanak és netezzenek az EU területén.

A vállalkozók számára mától nem kell hogy megálljon sem az üzlet, sem a kommunikáció a határoknál, hiszen a Next Business Comfort M csomaggal  belföldön és az Európai Unió országaiból hazai, vagy az adott országon belüli hívásirányokba korlátlanul telefonálhatnak, továbbá sms-ezhetnek.  Emellett nyugodtan netezhetnek, levelezhetnek mobiljukon, mert a csomagban foglalt adatmennyiség az EU-ban és itthon is felhasználható. Ez hatalmas szabadságot biztosít a Telekom üzleti ügyfeleinek, mert nem kell többé visszafogniuk magukat a mobilhasználatban üzleti útjaikon vagy nyaralás alkalmával, bátran visszahívhatják ügyfeleiket, válaszolhatnak emailjeikre, és gondtalanul oszthatják meg az interneten élményeiket is.

roaming

A Telekomnál április 1-től elérhető Next Business Comfort M csomag már havi nettó 8 653 Ft ért (bruttó 10 990 Ft) fizethető elő. A havidíjban foglalt lebeszélhető percek száma  korlátlan itthon és EU roaming helyzetben is. (Ez az ár több Next Business Comfort M díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra érvényes előfizetésenként, üzleti e-Pack kedvezmény egyidejű igény­bevételével, valamint 500MB mobil internettel.)

A Next Business Comfort csomagcsalád további tagjai a Next Business Comfort 150, amely havi nettó 4390 Ft-ért (bruttó 5575 Ft) 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belüli romaing helyzetben. Illetve a Next Business Comfort S, amely havonta nettó 8290 Ft-ért (bruttó 10 528 Ft) a Telekom hálózatán belül és vezetékes irányban kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. Az árak mindegyike üzleti e-Pack kedvezménnyel értendő.

A fenti csomagok mindegyikéhez 500 MB adatforgalom tartozik, de természetesen igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható magasabb havidíjért, amely adat, akárcsak a hang, szintén felhasználható itthon és az EU területén is.

A Magyar Telekom már az eddigiekben is kínált kedvezőbb, az Európai Unió országaiban igénybe vehető roaming csomagokat (Travel&Surf, EU Plusz és EU 100 opciók), amelyekkel külföldi utazás esetén is biztosítja ügyfelei számára a gondtalan telefonálást, illetve internetezést, és amelyekkel az ügyfelek biztonságosan kontroll alatt tarthatják adatforgalmukat külföldi tartózkodásuk alatt. A jelenlegi ajánlat a csökkenő roaming díjak irányába haladó lépések egy újabb állomása, amelyet továbbiak követhetnek majd, nemcsak az üzleti ügyfelek számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom