Connect with us

technokrata

Elképedsz, ha megtudod milyen funkciót kapott a Messenger!

Dotkom

Elképedsz, ha megtudod milyen funkciót kapott a Messenger!

Egyszerű üzenetküldő? Na még mit nem!

Egy évvel ezelőtt vált teljesen önállóvá a Messenger, így nem meglepő, hogy a Facebook újításokkal készült a jeles alkalomra. A közösségi oldal ugyanis egy új frissítéssel olyan megoldásokat épített be a Messengerbe, amihez eddig különálló alkalmazásokat kellett igénybe vennünk. Leginkább a vállalatok fognak örülni az új funkcióknak, hiszen mostantól lehetőségük van dedikált funkciók üzemeltetésére a szolgáltatáson keresztül. Így például létrehozhatnak saját ügyfélszolgálatot, ahova bármikor írhat, így növelve a cég iránti bizalmat.

klmmessenger

Az első között a KLM jelentkezett, a társaság már alá is írt egy megállapodást a Facebookkal, amelynek értelmében lehetőség van arra, hogy a felhasználó nemcsak kommunikáljon a légitársaság egy képviselőjével, de a Messengeren keresztül kapja meg a beszállókártyáját is. Azaz a  közösségi szolgáltatással mostantól becsekkolni is lehet egy repülőgépre.

 

Receive your booking details via MessengerUse Messenger to get on board. All your travel info in one place.

Közzétette: KLM – 2016. március 30.

 

A nagy igyekezet nem meglepő, az USA Today k kutatása szerint ugyanis azok között, akik repülővel közlekednek, a 80%-uk Messengert is használ, így a társaságok minden korábbinál egyszerűbb módon érhetik el őket.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin