Connect with us

technokrata

Ha benéznél Batman rezidenciájára, itt a lehetőség!

bamtanvssuperman

Dotkom

Ha benéznél Batman rezidenciájára, itt a lehetőség!

A Google Street View-n keresztül benézhetnük Batman titokzatos barlangjába.

Néhány nappal ezelőtt került a mozikba a DC Comics új filmje a Batman vs Superman. A felemás véleményekkel fogadott film alaposan megosztotta a kritikusokat, volt, akinek nagyon tetszett, mások a földbe tiporták. Egy valamiben azonban mindenki egyetértett, hiszen a látványvilágot nehezen érheti kritika.

 

Épp ezért igazán örömteli, hogy most a Google és a film forgalmazója, a Warner Brothers együttműködésének köszönhetően benézhetünk Batman, azaz Bruce Wayne barlangjába. Mivel a filmesek nem számítógépes trükköket alkalmaztak a főhadiszállás megépítésekor, ezért a Google Street View-n keresztül most közelebbről is szemügyre vehetjük az izgalmas részleteket. Sőt, a történet itt még nem ért véget, hiszen nemcsak a rejtekhelyet, de magát a rezidenciát is feltöltötték a szolgáltatásba, így ott is lehetőségünk van nézelődni.

A Google fejlesztői azt javasolják, hogy ha lehetőségünk van, VR szemüveget használjuk a látogatás során, hiszen ilyenformán pontosan úgy lehetünk a díszlet részesei, ahogyan maga Ben Affleck is az volt a forgatás során.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák