Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha benéznél Batman rezidenciájára, itt a lehetőség!

Dotkom

Ha benéznél Batman rezidenciájára, itt a lehetőség!

A Google Street View-n keresztül benézhetnük Batman titokzatos barlangjába.

Néhány nappal ezelőtt került a mozikba a DC Comics új filmje a Batman vs Superman. A felemás véleményekkel fogadott film alaposan megosztotta a kritikusokat, volt, akinek nagyon tetszett, mások a földbe tiporták. Egy valamiben azonban mindenki egyetértett, hiszen a látványvilágot nehezen érheti kritika.

 

Épp ezért igazán örömteli, hogy most a Google és a film forgalmazója, a Warner Brothers együttműködésének köszönhetően benézhetünk Batman, azaz Bruce Wayne barlangjába. Mivel a filmesek nem számítógépes trükköket alkalmaztak a főhadiszállás megépítésekor, ezért a Google Street View-n keresztül most közelebbről is szemügyre vehetjük az izgalmas részleteket. Sőt, a történet itt még nem ért véget, hiszen nemcsak a rejtekhelyet, de magát a rezidenciát is feltöltötték a szolgáltatásba, így ott is lehetőségünk van nézelődni.

A Google fejlesztői azt javasolják, hogy ha lehetőségünk van, VR szemüveget használjuk a látogatás során, hiszen ilyenformán pontosan úgy lehetünk a díszlet részesei, ahogyan maga Ben Affleck is az volt a forgatás során.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés