Connect with us

Még biztonságosabb lesz a Trend Micro

trendmicro

Dotkom

Még biztonságosabb lesz a Trend Micro

A Trend Micro International bejelentette, hogy lezárult a TippingPoint akvizíciója.

A Trend Micro az újgenerációs behatolásgátló rendszerek és integrált hálózatbiztonsági megoldások vezető szolgáltatójának számító vállalatot a Hewlett Packard Enterprise (HPE) csoporttól vásárolta fel. A Trend Micro TippingPoint megoldások átfogó védelmet és fenyegetésfelderítést biztosítanak az ügyfelek számára a nulladik napi biztonsági rések és támadások ellen.

„Fontos számunkra, hogy beérett a megállapodás gyümölcse, hiszen ez is igazolja elkötelezettségünket a vállalati biztonság mellett. A TippingPoint révén a Trend Micro lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy egyedülálló hatékonysággal reagáljanak az ismert és ismeretlen fenyegetésekre, valamint biztonsági résekre a támadások teljes életciklusa alatt. Ezzel a lépéssel a Trend Micro lett az egyetlen vállalat, amely ilyen jellegű, integrált, többszintű képességeket kínál a vállalatok összetett hálózatbiztonsági kihívásainak kezelésére világszerte” – mondta el Eva Chen, a Trend Micro vezérigazgatója.

trendmicro

A Trend Micro TippingPoint magában foglalja a Digital Vaccine Labs (DVLabs) fenyegetésfelderítési információit, valamint az iparágvezető Zero Day Initiative (Nulladik napi kezdeményezés, ZDI) programot, amely ösztönzi a független kutatókat a korábban ismeretlen biztonsági rések azonosítására. Saját Smart Protection Network™ adataival kiegészítve mindezek lehetővé teszik a Trend Micro számára, hogy a leghatékonyabb megoldásokat kínálja a vállalatok számára a hálózatok, az adatközpontok, a felhő és a végpontok védelméhez.

„A TippingPoint megoldásaival kibővített kínálat révén a Trend Micro az iparág egyik legátfogóbb IT biztonsági portfóliójával büszkélkedhet. A modern vállalatok végpontok, hibrid felhőalapú infrastruktúrák és hálózatok labirintusából állnak. Ahhoz, hogy lépéselőnyben maradjanak a kifinomult támadókkal szemben, létfontosságú, hogy mindenre kiterjedő biztonsági stratégiával rendelkezzenek, amely magában foglalja a többszintű védelmet és a megbízható, valós idejű fenyegetésfelderítést. A Trend Micro TippingPoint, illetve a Trend Micro további megoldásai lehetővé teszik, hogy a vállalatok IT biztonsági csapatai intelligensebb módon és hatékonyabban végezzék a munkájukat” – foglalta össze Rob Ayoub, az IDC kutatási igazgatója.

A TippingPoint felvásárlására vonatkozó, 300 millió dolláros megállapodás feltételeit 2015 októberében hozták nyilvánosságra. A széles körű vállalati ügyfélbázis mellett a cég a tranzakcióval jelentős iparági szakértelmet, vezető biztonsági technológiákat és szellemi tulajdont is szerzett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő