Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a szoftver megvédi az androidos mobilod

Dotkom

Ez a szoftver megvédi az androidos mobilod

A Kaspersky Lab a Kaspersky Internet Security for Android új változatát jelentette be, amely nagyobb teljesítményt és hatékonyabb védelmet kínál, továbbá lehetőséget nyújt Android Wear eszközökről történő felügyeletre is.

Egyedül 2015-ben a Kaspersky Lab közel 17 millió kártékony, mobil szoftverek általi támadást észlelt. Ezeket a szoftvereket megfigyelésre, zsarolásra, pénzlopásra és más bűnözői tevékenységekre fejlesztették ki.

A Kaspersky Internet Security for Android az ehhez hasonló támadások ellen biztosít védelmet Android készülékeken. A minél inkább felhasználóbarát működés és a könnyebb kezelhetőség érdekében a Kaspersky Lab egy frissítést adott ki, amely lehetővé teszi az Android Wear okosórákról történő vezérlést.

A felhasználó okosóráján megjelenítheti az okostelefonjára vagy tabletjére telepített Kaspersky Internet Security for Android értesítéseit többek között a másik készülékén észlelt fenyegetésekről. Az okosóráról a kijelzőn lévő gombok lenyomásával vagy hanggal távutasítások adhatók. Ezen utasításokkal aktiválható egy elveszett készülék hangos riasztása, valamint vírusszkennelés indítható és frissíthető a vírusadatbázis is.

A Kaspersky Lab megoldásának új verziója már kompatibilis az Android 6.0-val, ezáltal a felhasználók még nagyobb köre számára biztosított a hatékony védelem.

android

“A statisztikák szerint az Android a második legnépszerűbb célpontja a kibertámadásoknak a Microsoft Windows után, ezért különösen ajánlott az androidos eszközöket használók számára, hogy valamilyen biztonsági megoldással védekezzenek. Az IoT (Internet of Things) piaca ugyancsak dinamikusan növekszik, ami azt jelenti, hogy a biztonsági cégeknek lehetővé kell tenniük az ügyfeleik számára, hogy az IoT eszközökön is használhassák a védelmi megoldásokat.” – mondta Alexey Chikov, a Kaspersky Lab termékmenedzsere.

Az új Kaspersky Internet Security for Android már elérhető a Google Play áruházban, a Kaspersky Lab weboldalán, valamint a Kaspersky Internet Security – Multi-Device és a Kaspersky Total Security – Multi-Device részeként. 2015-ben a Kaspersky Lab elnyerte a Google Top Developer díját termékeinek magas színvonaláért és innovatív megközelítéséért.

A rosszindulatú szoftverek és weboldalak elleni védelmen túlmenően a megoldás lehetővé teszi a készülékünk távoli vezérlését ellopás vagy eltűnés esetén, a nem kívánt üzenetek és hívások szűrését, valamint a személyes adatok elrejtését az illetéktelen személyek vagy programok elől. A terméket akár távolról is irányíthatjuk a My Kaspersky portálon keresztül, például aktiválhatjuk a lopás ellenes funkciót, be- vagy kikapcsolhatjuk az adatvédelmi funkciót, vagy frissíthetjük a vírusadatbázist.

További információért a Kaspersky Internet Security for Android megoldásról, látogasson el a Kaspersky Lab honlapjára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés