Connect with us

Ez a szoftver megvédi az androidos mobilod

android

Dotkom

Ez a szoftver megvédi az androidos mobilod

A Kaspersky Lab a Kaspersky Internet Security for Android új változatát jelentette be, amely nagyobb teljesítményt és hatékonyabb védelmet kínál, továbbá lehetőséget nyújt Android Wear eszközökről történő felügyeletre is.

Egyedül 2015-ben a Kaspersky Lab közel 17 millió kártékony, mobil szoftverek általi támadást észlelt. Ezeket a szoftvereket megfigyelésre, zsarolásra, pénzlopásra és más bűnözői tevékenységekre fejlesztették ki.

A Kaspersky Internet Security for Android az ehhez hasonló támadások ellen biztosít védelmet Android készülékeken. A minél inkább felhasználóbarát működés és a könnyebb kezelhetőség érdekében a Kaspersky Lab egy frissítést adott ki, amely lehetővé teszi az Android Wear okosórákról történő vezérlést.

A felhasználó okosóráján megjelenítheti az okostelefonjára vagy tabletjére telepített Kaspersky Internet Security for Android értesítéseit többek között a másik készülékén észlelt fenyegetésekről. Az okosóráról a kijelzőn lévő gombok lenyomásával vagy hanggal távutasítások adhatók. Ezen utasításokkal aktiválható egy elveszett készülék hangos riasztása, valamint vírusszkennelés indítható és frissíthető a vírusadatbázis is.

A Kaspersky Lab megoldásának új verziója már kompatibilis az Android 6.0-val, ezáltal a felhasználók még nagyobb köre számára biztosított a hatékony védelem.

android

“A statisztikák szerint az Android a második legnépszerűbb célpontja a kibertámadásoknak a Microsoft Windows után, ezért különösen ajánlott az androidos eszközöket használók számára, hogy valamilyen biztonsági megoldással védekezzenek. Az IoT (Internet of Things) piaca ugyancsak dinamikusan növekszik, ami azt jelenti, hogy a biztonsági cégeknek lehetővé kell tenniük az ügyfeleik számára, hogy az IoT eszközökön is használhassák a védelmi megoldásokat.” – mondta Alexey Chikov, a Kaspersky Lab termékmenedzsere.

Az új Kaspersky Internet Security for Android már elérhető a Google Play áruházban, a Kaspersky Lab weboldalán, valamint a Kaspersky Internet Security – Multi-Device és a Kaspersky Total Security – Multi-Device részeként. 2015-ben a Kaspersky Lab elnyerte a Google Top Developer díját termékeinek magas színvonaláért és innovatív megközelítéséért.

A rosszindulatú szoftverek és weboldalak elleni védelmen túlmenően a megoldás lehetővé teszi a készülékünk távoli vezérlését ellopás vagy eltűnés esetén, a nem kívánt üzenetek és hívások szűrését, valamint a személyes adatok elrejtését az illetéktelen személyek vagy programok elől. A terméket akár távolról is irányíthatjuk a My Kaspersky portálon keresztül, például aktiválhatjuk a lopás ellenes funkciót, be- vagy kikapcsolhatjuk az adatvédelmi funkciót, vagy frissíthetjük a vírusadatbázist.

További információért a Kaspersky Internet Security for Android megoldásról, látogasson el a Kaspersky Lab honlapjára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő