Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már most felkészült a jövő trendjére a Xerox

Dotkom

Már most felkészült a jövő trendjére a Xerox

Az InfoTrends felmérése szerint a színes tintasugaras nyomatok száma a teljes digitális színes nyomatmennyiség 57 százalékát fogja jelenteni 2019-ben. Annak érdekében, hogy a nyomdai szolgáltatók ki tudják használni ezt a fellendülést, a Xerox két új nyomdagépet mutat be az idei drupán, májusban, Düsseldorfban.

A Xerox Brenva HD Production Inkjet Press és a Xerox Trivor 2400 Inkjet Press az első példányai annak az innovatív, új tintasugaras sorozatnak, amelyet a Xerox kínál. A Brenva HD modell a vágott lapos tintasugaras piacon, míg a Fiery támogatással működő Xerox IJ Print Server-rel felszerelt Trivor 2400 a tekercses tintasugaras piacot célozza meg. Mindkét berendezés hozzásegíti a nyomdai szolgáltatókat ahhoz, hogy növeljék termelékenységüket és bővítsék kínálatukat olyan magas hozzáadott értékű termékekkel, mint a direkt levelek, tranzakciós nyomatok, a könyvek, vagy a katalógusok előállítása.

Új lehetőség nyílik a vágott lapos inkjet piacon

A Xerox azt az eddig kiaknázatlan piaci rést szeretné betölteni a Brenva HD-vel, amely a high-end toneres és a belépő szintű tintasugaras nyomdagépek között húzódik. Az új nyomdagép egyesíti magában a tintasugaras berendezésekre jellemző költséghatékonyságot és a vágott laposok rugalmasságát a nyomdai szolgáltatók igényeinek jobb kiszolgálása érdekében a direkt levelek, tranzakciós nyomatok és könyvek előállítása vonatkozásában.

The Xerox Brenva HD Production Inkjet Press is Xerox’s first cut-sheet inkjet press. The press addresses the needs of the transactional, light direct mail and book markets, and offers best-in-class automation and reliability features to maximize press productivity.

A Brenva HD-t számos, a díjnyertes Xerox iGen esetében már használt papírvezetési megoldással is ellátták, így a berendezés a kategóriájában kiemelkedő automatizálási és megbízhatósági funkciókkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a nyomdagép termelékenységének maximalizálásához. Ezek közé tartozik:

  • a kalibrálást és a profilozást támogató beépített spektrofotométer,
  • objektum-orientált színmenedzsment, hogy a képminőség megkülönböztethető legyen szöveg, a grafika, és kép esetén is az optimális minőség elérése érdekében
  • K-only mód használata, ami a költséghatékony monokróm nyomtatást jelenti.

Rugalmasság ma, tervezhetőség holnap

A Xerox Trivor 2400 inkjet nyomdagép platformját annak az üzleti célnak szentelve építették, hogy a teljesítménye, sebessége és megoldásai a nyomdai szolgáltatók elvárásai szerint alakítható legyen. Ugyanakkor a berendezés kombinálja a nagy teljesítményt és a megnövelt sebességet (168 méter per perces sebesség színes nyomtatáskor, illetve 200 méter per perces sebesség fekete-fehér nyomtatáskor) is. Egyszersmind ez a nyomdagép alkalmat teremt a nyomdatermékeket kínáló üzleteknek arra, hogy elmozduljanak a katalógusok, magazinok és a színes könyvek irányába és ezzel is nagyobb rugalmasságot biztosítsanak a vásárlóik kiszolgálásában. A Trivor 2400 automatizáltsága biztosítja a kiváló, megbízható képminőséget a beépített denzitás optimalizációval valamint a clear pixel technológiával, amely az esetleges hibás részek feltérképezését és automatikus korrekcióját végzi. Az új nyomtató szervert az EFI®-vel partnerségben fejlesztették. A Fiery támogatással működő Xerox IJ Print Server több adatfolyamot is kezel a különböző alkalmazástípusok számára, továbbá egyszerűsíti az integrációt, átfogó színkezelést biztosít, és gond nélkül összekapcsolódik az ügyfelek munkafolyamataival.

Elérhetőség

A Xerox Brenva HD tintasugaras nyomdagép Európában májustól, Észak-Amerikában szeptembertől lesz elérhető ebben az évben.

Brenva HD és a Trivor 2400 ugyanakkor látható lesz az idei drupa kiállításon is a düsseldorfi vásárközpont Hall 8B A62-es kiállítóhelyén, a Xerox standján, ahol az érdeklődők bővebb felvilágosítást kaphatnak arról, hogyan tehetik még automatizáltabbá, integráltabbá és hatékonyabbá a nyomdaipari vállalkozásukat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés