Connect with us

technokrata

Ezt is megéltük: itt az okostelefonnal irányítható kávégép

nespresso

Dotkom

Ezt is megéltük: itt az okostelefonnal irányítható kávégép

A Nespresso bemutatta első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t.

Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó.

A Bluetooth Smart technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon. Az intelligens kávégép olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik tulajdonosa életét:

  • Kapszulakészlet-követés
  • Kapszularendelés
  • Időzített kávéfőzés
  • Automatikus kikapcsolás
  • Vízkőmentesítési értesítés
  • Értesítés megtelt kapszulatartó esetén
  • Értesítés üres víztartály esetén
  • Karbantartási értesítések

 

Claire Cloatre-Vinzant, a Nespresso Kávégép-marketing részlegének vezetője elmondta: “Az innováció és a kényelem a Nespresso üzleti filozófiájának alapelemei, ezért igazi öröm számunkra, hogy bemutathatjuk első intelligens kávégépünket. Szeretünk újra és újra kellemes meglepetést szerezni Club-tagjainknak, akik számára a Prodigio most igazán egyedülálló módon biztosítja a Nespresso szolgáltatásainak előnyeit.”

nespresso

A Nespresso Prodigio kávégép 2016. március 16-tól megvásárolható a www.nespresso.com oldalon, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Club-on keresztül telefonon és viszonteladó partnereknél. A Prodigio javasolt fogyasztói ára 62 990 Ft, a Prodigio&Milk kávégépé 77 990 Ft.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák