Connect with us

technokrata

Erre biztosan lementheted a céges adataid

Dotkom

Erre biztosan lementheted a céges adataid

A Fujitsu legújabb technológiával dolgozó tárolói tudnak titkot tartani.

A legújabb generációs Linear Tape Open (LTO) technológiával dolgozó FUJITSU ETERNUS LT szalagos tárolórendszerekkel a Fujitsu újabb üzleti szemléletű tárolómegoldást vezet be a mentési és archiválási műveletek radikális egyszerűsítésére. A szintén közelmúltban bevezetett FUJITSU ETERNUS CS200c S2 / CS800 S6 backup appliance géppel együttműködve az új rendszerek megfizethető, skálázható és megbízható hosszú távú szalagos adatmegőrzést tesznek lehetővé. Az LTO-7 szalagos meghajtó-technológia terabájtos nagyságrendben is jelentősen mérsékli a mentési időt (2,7 TB/óra egy LTO-7 szalagos meghajtóra vetítve), a teljes rendszerkapacitást pedig a korábbi szint 2,4-szeresére növeli.

Az ETERNUS LT család által nyújtott hardveralapú titkosítás magasabb szintre emeli a biztonságot. Az összes ETERNUS LT rendszer titkosításja az LTO szalagos meghajtó mentési adatait, ám az ETERNUS LT260 a könyvtáron belül maga generálja és kezeli a titkosítási kulcsokat – mentési szoftver vagy külön szerver nélkül. A szigorodó compliance követelmények teljesítése érdekében az ETERNUS LT rendszerek a WORM (Write Once, Read Many) technológiát is támogatják.

fujitsu

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek sokféle fejlett adattárolási igényt kielégítenek pl. a hosszú távú archiválás vagy a katasztrófa utáni visszaállítás terén, és segítenek a különféle méretű szervezeteknek kézben tartani a strukturálatlan és „Big Data” adatok mennyiségének folyamatos növekedését. Az ETERNUS LT rendszereket hitelesítették a piacvezető mentési és archiválási szoftverek támogatására. Erősen automatizált, távolról felügyelhető, egyszerű üzemeltetésük nem igényel helyi szakértelmet. A kapacitásalapú fizetés (pay-as-you-grow) révén az ügyfeleknek nem feleslegesen nagy beruházást eszközölniük – később is rugalmasan bővíthetik rendszerüket.

Ár és piaci bevezetés

Az LTO-7 technológiával dolgozó Fujitsu ETERNUS LT szalagos tárolórendszerek a világon mindenütt megvásárolhatók a Fujitsutól és partnereitől (http://www.ts.fujitsu.com/resellerlocator). Áruk régiótól függően változik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom