Connect with us

Most megnézheted, hogyan zajlana egy világvége

Collapse_239730

Dotkom

Most megnézheted, hogyan zajlana egy világvége

Az Ubisoft új játékának megjelenése alkalmából nagyon kreatívak voltak a marketingesek.

A héten jelenik meg az Ubisoft fejlesztésében a legújabb Tom Clancy’s The Division játék. A történet egy posztapokaliptikus New York-ba viszi el a gamereket. Egy nagyon gyorsan terjedő halálos vírus után csöppenünk bele feldúlt városba. A játékot már a béta verziók alapján hatalmas várakozás övezi, és ezt igyekezett még jobban fokozni a cég marketinges csapata.

thedivision

Elkészítettek egy oldalt, ahol szimulálják, hogy milyen gyorsan terjedne el a The Division-ban lévő vírus. A The Collapse (összeomlás) című honlapon mi leszünk a zero patient ( nulladik beteg), tehát a fertőzést mi hordozzuk és terjesztjük el a világon. A történet szerint észleljük, hogy betegek vagyunk, ezért felkeressük a legközelebbi kórházat. Ehhez meg kell adunk a lakcímünk, mert az alapján valós adatokkal dolgozik a szimulátor. Kiadja a legközelebbi gyógyszertárak és kórházak listáját, amiből mi választhatunk, hogy hova szeretnénk menni. A játék kiszámolja valós (!!) adatok alapján, hogy egy kórházra hány beteg jut és abból hányat fertőzünk meg.

Azért, hogy ne spoilerezzük el az egészet további döntési lehetőségeket nem mondunk,de érdemes végigvinni. A bal alsó sarokban közben megy  a számláló, és láthatjuk, eddig a világon hányan kapták el a betegséget, illetve hányan haltak meg, valamint az eltelt napok számát is láthatjuk.

thedivision tomclancys

Csak valós adatokkal dolgozik a rendszer, így a WHO hivatalos egészségügyi adataival is szembetalálkozhatunk a folyamat során. Számol továbbá azzal is a program, hogy közben a tudósok fejlesztenek ellenanyagot, ám ez se túl gyors.

A szimulátor ezen az oldalon érhető el. Látszik, hogy a The Division fejlesztői nem sajnálták a marketing pénzt a játék eladása érdekében.

 

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom