Connect with us

technokrata

Meglepő lépésre szánta el magát a Sony

futurelabsony

Dotkom

Meglepő lépésre szánta el magát a Sony

Nem sűrűn nézhetünk meg félkész termékeket, ám a Sony most pont ilyeneket fog megmutatni a közönségnek.

A legtöbb gyártó a termék piacra dobása előtt csak egy igen kis létszámú csoportnak mutatja meg az újdonságait, pontosan azért, hogy a nagyközönség idő előtt ne értesüljön az új fejlesztésekről. Az ilyesfajta, piackutatáshoz használt bemutatók bár gyakran hatásosak, sokszor előfordul, hogy az itt jól szereplő termékeket mégis rosszul fogadja a piac, magyarul hiába az erőfeszítés, bukás lesz a végeredmény.

Gyakran volt része ebben a Sony-nak, a japán gyártó ugyanis több termékével is alaposan befürdött. Hiába voltak ugyanis innovatívak, magas áruk és egyedi megoldásaik idegenül hatottak a felhasználókra. Ezért döntöttek úgy, hogy a jövőben az igazán újszerű eszközeiket a most útjára indított Future Lab részeként mutatják be.

Ennek a kezdeményezésnek a lényege, hogy a hagyományos titkolózás helyett inkább jóelőre megmutatják a termék egy prototípusát, amiről a publikum is véleményt nyilváníthat. Amennyiben az eszköz jó fogadtatásra talál, úgy a Sony mérnökei megvalósítják azt. Az első prototípust a hamarosan kezdődő SXSW konferencián leplezik majd le, az N néven emlegetett modell egy viselhető készülék lesz, amit nem a kezünkkel vezérelünk majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák