Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennek sokan örülnek majd: HD-re vált a UPC Direct

Dotkom

Ennek sokan örülnek majd: HD-re vált a UPC Direct

HD csatornákkal turbózza ajánlatait a UPC Direct.

Az ország bármely pontján elérhető UPC Direct műholdas televíziós szolgáltató minőségi HD csatornákkal fokozza az élményt, ráadásul mindezt fél évig kedvezményes áron kínálja előfizetőinek. A minőségi szórakozást lehetővé tevő HD adásokat egyre több magyar háztartásban tudják élvezni, hiszen a készülékek technológiai jellemzői hazai viszonylatban is tovább javultak.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az LCD, plazma vagy LED tévével rendelkező háztartások aránya 49%-ről 56%-ra emelkedett a tavalyi évben, de hasonló mértékben nőtt a HD vételre alkalmas készülékek aránya is. A modernebb TV készülékekkel együtt a minőségi tartalom iránti érdeklődés is fokozatosan növekszik a piaci visszajelzések alapján. Legyen szó sportműsorról vagy bármilyen dokumentumfilmről egyre többen szeretnék ezt a lehető legjobb minőségben megnézni.

watching-television

A UPC Direct új ajánlatában az ország bármely pontján elérhető szolgáltatásból, most fél évig kedvezményesen biztosítja kiemelt alapcsomagjait, mindezt bővített HD csatornakínálattal. A Medium HD TV csomagban így 14, míg a Plus HD TV csomagban pedig már 16 HD felbontású adás érhető el. A magyar közszolgálati adások és az RTL Klub mellett jelentős számú szórakoztató, ismertterjesztő és sportcsatorna érhető el HD minőségben is, többek között az Eurosport 1 HD, a Sport1 HD, a National Geographic HD, valamint a Discovery Schowcase HD.

Minden együtt kényelmesen és kedvezményesen

A tavaly novemberben bejelentett 3play szolgáltatás-csomagok bevezetésével a UPC Direct kínálata vezetékes internet- és telefonszolgáltatással bővült. Az előfizetők ennek köszönhetően minden szolgáltatást kényelmesen ugyanazon szerződés keretében egyetlen számlán tudnak intézni, így jelentősen egyszerűsödik az ügyintézés. A kombinált szolgáltatás további előnye, hogy a műholdas TV adás technológiailag független az internet szolgáltatástól, így nem lassítja az internet sebességét. A Combo névre keresztelt díjcsomagokat, amelyek már a HD adásokkal felturbózott TV-s csomagokat tartalmazzák, féléves kedvezménnyel tudják igénybe venni az előfizetők. A véget nem érő élményeket a hosszú kedvezményes időszak és a rövid – egy éves – hűségidő garantálja.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés